Logitech G305 vs G603

Rival 600'ü iade edip mouse önerisi ile ilgili bir konu açmıştım. Kablosuz mouse da olmasın deyip Razer Mamba Elite aldım. Mouse inanılmaz bir şey, elime de uygundu boyutları. Elime oturmuyor alet anlamadım gitti. Yani hiçbir sıkıntı yaşamadım yazılımı olsun ışığı olsun ancak elimi rahatsız ediyor uzun kullanımda. Bir de şu yan taraflar korkuttu beni. Bugün iade işlemlerini başlatacağım. Aklımda 2 model var; Logitech G305 ve Logitech G603. G305 tek pille çalışıyor, uzunluğu elime uygun ancak üstten basık. Herhangi bir kronik problemi vs yok. G603 boyutu elime uygun mu bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla uygun olduğunu düşünüyorum. Şu elinize ve tutuş şeklinize göre mouse listesi çıkaran sitede hiç ismini görmedim. Eski olduğu için mi acaba desem o kadar da eski değil. Bazıları yazmış scroll tuşu takılıyor falan diye ancak bu yorumlara sadece Amazon'daki ürünün altında rastladım. Birisi de yazmış sorunlu modeli (eski olan) yolluyorlar. G603 2 pille çalışıyor, 1ms modda 500 saat (20 gün) civarı şarjı gidiyor.

Bu ikisinin arasında bir tercih yapmak istiyorum ancak diğer önerilere de açığım. Sadece kablosuz modellere bakıyorum. Bütçem 500-600 TL. (600 TL'yi biraz geçse sıkıntı olmaz ancak mümkün olduğunca en uygun fiyatlı olmasını istiyorum. Mamba Elite'in iadesinden 500 TL alacağım üzerine fazla para koymak istemiyorum.)

Elimin ölçüleri 18 cm uzunluk ve 9.5-10 cm civarı genişlikte. Tutuş şeklim claw palm (ikisinin arası oluyor sanırım bu şekil).

Bunların dışında sorularınız varsa cevaplayabilirim. Bu akşam siparişi vereceğim, görüşlerinizi bekliyorum.

Linkler:

HyperX PulseFire dart alabilirisniz sıfırı 600 TL yanlarında resmen hava yastığı var yani rahatsız olmanız imkansız şarzlı ve USB 2.4 Hz menzil uzatma hacatı ile geliyor.

Kanka halende memnun musun acaba maustan?
Artıları, eksileri varsa biraz anlatır mısın
Evet memnunum. Ekim gibi aldım. İçindeki pilleri 3 ay kadar kullandım. Yanına 2 adet şarjlı duracell pil aldım. 3 ay kadardır da onları kullanıyorum. Hala şarjı bitmedi, büyük ihitmalle ay sonu gibi şarj edeceğim pilleri. Şarj konusunda mükemmel. Tek yaşadığım sorun üst kapaktaki G logosunun renginin solmasıydı. Grimsi bir renkten siyaha döndü. Ha benim için bir sıkıntı değil, bu şekilde kullanıyorum. Garantiye versem yeni kapak takarlar ancak uğraşmak istemiyorum. Bu arada üst kapağı custom 3d yazıcıdan basabilir veya aliexpress ten custom kapak alabilirsiniz.

Evet memnunum. Ekim gibi aldım. İçindeki pilleri 3 ay kadar kullandım. Yanına 2 adet şarjlı duracell pil aldım. 3 ay kadardır da onları kullanıyorum. Hala şarjı bitmedi, büyük ihitmalle ay sonu gibi şarj edeceğim pilleri. Şarj konusunda mükemmel. Tek yaşadığım sorun üst kapaktaki G logosunun renginin solmasıydı. Grimsi bir renkten siyaha döndü. Ha benim için bir sıkıntı değil, bu şekilde kullanıyorum. Garantiye versem yeni kapak takarlar ancak uğraşmak istemiyorum. Bu arada üst kapağı custom 3d yazıcıdan basabilir veya aliexpress ten custom kapak alabilirsiniz.
Cs go gibi fps oyunlarında performansı nasıl? Bu mause aldığına göre oyun deneyimi yaşamış olmalısın.Deneyimlerini aktarırsan çok yardımı dokunur,tekrardan sağol

Cs go gibi fps oyunlarında performansı nasıl? Bu mause aldığına göre oyun deneyimi yaşamış olmalısın.Deneyimlerini aktarırsan çok yardımı dokunur,tekrardan sağol
Gayet iyi, bir sorun yaşamadım. CS:GO ve Valorant oynadım, hala da oynuyorum her gün. Mousepad üzerinde rahat kayıyor ve elim büyük de olsa tam oldu diyebilirim. Orta-büyük ele sahipseniz tam olarak size göre bir mouse.

Gayet iyi, bir sorun yaşamadım. CS:GO ve Valorant oynadım, hala da oynuyorum her gün. Mousepad üzerinde rahat kayıyor ve elim büyük de olsa tam oldu diyebilirim. Orta-büyük ele sahipseniz tam olarak size göre bir mouse.
Bilgilendirmen
Bilgilendirmen için teşekkür ederim.G305 ve G603 seçeneği desem hangisi seçilir

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı