Logitech G305 vs Razer Basiliks X Hyperspeed arasında kaldım. Uzun pil ömrü olan tercihimdir. Call of Duty, PUBG, zaman zaman da Cs için kullanacağım. Benzer fiyat bandında ürün tavsiyeniz olursa lütfen yazın.
Minnettarım. Razer'a karar verdim. Tek sorun klavyenin Logitech olması.
Daha sonradan steelseries rival 3 wireless modeline baktım ama elime oturmadığından Razer'ı aldım. Gayet memnunum araştıran arkadaşlara tavsiyem olduğunu belirtmek isterim.
Daha sonradan steelseries rival 3 wireless modeline baktım ama elime oturmadığından Razer'ı aldım. Gayet memnunum araştıran arkadaşlara tavsiyem olduğunu belirtmek isterim.
1 yıl önce Logitech G305 almıştım ve hala kullanmaktayım, aşırı memnunum. Mouse alırken yanına da aşağıya attığım 10'lu pil aldım ve 1 yılda sadece 5 pil harcadım. (sürekli bilgisayar başındayım ve FPS oyunları oynamaktayım.)
Hiçbir sorun yok. MacBook aldığımdan Bluetooth özelliğini kullanıyorum. Şarjı muhtemelen 1 yılda bitecek. Ergonomik ve dayanaklı bir mouse kesinlikle tavsiye ederim.