Pil ömrü ve Logitech'in kalitesinde tereddüt ediyorum. Razer bu özellikleri yakalayabilir mi acaba?
Pil ömrü ve logitech'in kalitesinde tereddüt ediyorum. Razer bu özellikleri yakalayabilir mi acaba?Eğer bütçe yetiyorsa razer Basilisk X HyperSpeed daha iyi sanki.
Pil ömrü ve Logitech'in kalitesinde tereddüt ediyorum. Razer bu özellikleri yakalayabilir mi acaba?
Minnettarım. Razer'a karar verdim. Tek sorun klavyenin Logitech olması.
Hocam merhaba. Basiliks v2 mi daha iyi yoksa hyperspeed mi?Minnettarım. Razer'a karar verdim. Tek sorun klavyenin Logitech olması.
Daha sonradan steelseries rival 3 wireless modeline baktım ama elime oturmadığından Razer'ı aldım. Gayet memnunum araştıran arkadaşlara tavsiyem olduğunu belirtmek isterim.
Kağıt üzerinde V2 daha iyidir.Hocam merhaba. Basiliks v2 mi daha iyi yoksa hyperspeed mi?
Kanki bir sıkıntı var mı şu anlık.Minnettarım. Razer'a karar verdim. Tek sorun klavyenin Logitech olması.
Daha sonradan steelseries rival 3 wireless modeline baktım ama elime oturmadığından Razer'ı aldım. Gayet memnunum araştıran arkadaşlara tavsiyem olduğunu belirtmek isterim.
Hiçbir sorun yok. MacBook aldığımdan Bluetooth özelliğini kullanıyorum. Şarjı muhtemelen 1 yılda bitecek. Ergonomik ve dayanaklı bir mouse kesinlikle tavsiye ederim.Kanki bir sıkıntı var mı şu anlık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.