Logitech G305 yazılım görmüyor

Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600X | RX6700XT
Hepsiburada marque adlı satıcıdan satın aldım fareyi ve zaten daha baştan iade ürünü geldi. Neyse dedim mühim olan çalışıp çalışmaması.
Ürün sıkıntısız çalışıyor fakat Logitech sitesindeki 2 yazılım da fareyi görmüyor.
Çakma olduğunu zannetmiyorum fakat emin de olamadım. DPI tuşu ve soldaki yön tuşları işlev görüyor, yazılım olmadan bile. Farenin içi;

Hem orijinal mi değil mi hem de yazılımın çözümü nedir merak ediyorum açıkçası.

Logolar farklı hocam intte teardownına baktımda ss ekliyorum hemen ama çakmamı değilmi bilmiyorum. Dkka 0.37
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Bende G305 var ve içi böyle değil. İçindeki kablo gözüküyor. İade et bence.

Katılıyorum. Bende de görünmüyor. Geçen bir arkadaş da aynı konuyu açmıştı.

Tanımıyorsa replika üründür. Bence iade edin.

Bende G305 var ve içi böyle değil. İçindeki kablo gözüküyor. İade et bence.
Eki Görüntüle 2110610
Tanımıyorsa replika üründür. Bence iade edin.
Yine de orijinalliğinden emin olamadım ancak hemen iade sürecini başlattım. Aynı satıcıya sadece 1 yorum gelmiş ve o da benzer şeylerde şikayetçi.

Arkadaşlar güncelleme eğer merak eden varsa;

Aynı ürünü dün hemen Amazon'dan siparişini geçtim şu an elime ulaştı hemen bir iki fark gözüme çarptı ilk aldığım ürün kesinlikle sahte. Belki almayı düşünenler vardır söyleyim bunları;

1. Sahte olanın kutu içinden çıkan fare kablo ve pili bir arada tutan karton parçasında kablo ve pil için özel bir bölme yok, orijinal olanda var. Hem pili sıkıştıran hem de kablo içinde dursun diye bir alan var tamamen yekpare.
  2. Üstte arkadaşların dediği gibi sahte olanda pil kısmı açıldığında içinden kablo gözüküyor ve etiket yapısı da yine @160634 arkadaşın attığı fotoğraftakinden farklı.
  3. Bunun çok daha belirleyici olduğunu düşünüyorum, sahte olanın üstündeki DPI tuşuna bastığımda hemen ardındaki LED bildirimin değişmesi 1-2 saniye kadar gecikmeli geliyor. Orijinalinde ise anında tepki veriyor.

Benim gördüğüm farklar bunlar arkadaşlar alacağınız yere dikkat edin ben Logitech markasında da bu kadar sahteciliğin başladığını bilmiyordum. Mutlaka satan yere ait kaç yorum var özellikle bakın, ya da Amazon satıcısından alın geçin kafanız rahat olsun.

Son düzenleme:
@Xurmirac Teşekkürler, ben de birkaç gün önce almıştım bugün geldi ve iade ettim. Zaten anlayabiliyorsunuz malzemesinden. Ayrıca sol ve sağ tık yaparken yay sesleri geliyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…