Kendinizi yormanıza gerek yok, 7.1 çok önemli ve iyi çalışan bir teknoloji değil. Windows Sonic özelliği 7.1'e sahip olmayan kulaklıklara 7.1 özelliği sunuyor. Bence HS50 Pro alın.En son yazı tura aticam yaa
Kendinizi yormanıza gerek yok, 7.1 çok önemli ve iyi çalışan bir teknoloji değil. Windows Sonic özelliği 7.1'e sahip olmayan kulaklıklara 7.1 özelliği sunuyor. Bence HS50 Pro alın.En son yazı tura aticam yaa
Ok son karar hs50 ProKendinizi yormanıza gerek yok, 7.1 çok önemli ve iyi çalışan bir teknoloji değil. Windows Sonic özelliği 7.1'e sahip olmayan kulaklıklara 7.1 özelliği sunuyor. Bence HS50 Pro alın.
Thx yardımınız için büyük ihtimal 1 haftaya sipariş veririm.Aralarında ses kalitesi olarak devasa fark yok ama garanti olarak inanılmaz bir fark var. Corsair'ın garantisi çok iyi. Gerekirse kulaklığı Hollanda'ya kadar yollamanızı isteyip size yeni kulaklık gönderiyorlar. Ben olsam HS50 Pro alır geçerdim.
HS50 Pro'nun incelemelerini izleyebilirsiniz aklınızda soru işareti kalmaması için.Thx yardımınız için büyük ihtimal 1 haftaya sipariş veririm.
Mic bı tık dip sesli gibbiHS50 Pro'nun incelemelerini izleyebilirsiniz aklınızda soru işareti kalmaması için.
Ama ayarlanır ses ayarlarından herhaldeMic bı tık dip sesli gibbi
Tek bir incelemeye bakmayın. Diğerlerine de bakıp kontrol edin.Mic bı tık dip sesli gibbi
Ama ayarlanır ses ayarlarından herhalde
Mic de kaliteliymişTek bir incelemeye bakmayın. Diğerlerine de bakıp kontrol edin.
Tamam hocam bilmiyordum şimdi öğrenmiş oldum, yanlış bilgilendirme için de konu sahibi arkadaştan özür dilerim ve sizden de tabii ki @sessiz0fke hocam.Eski bir ürün. Ses kalitesi ve konforda da hem Drop Plus hem de G332 kullandım. Açık ara Drop Plus önde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.