emirhansyr
Hectopat
Arkadaşlar bir kulaklık almayı düşünüyorum, biraz modellere baktım ve bu ikisi arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir? Siz olsanız hangisini alırdınız?
G332 kullanıyorum ve önermiyorum. 6 ay gibi bir sürede ses seviyesi acayip bir şekilde düştü. Corsair HS35 veya Rampage Drop Plus öneririm.Arkadaşlar bir kulaklık almayı düşünüyorum, biraz modellere baktım ve bu ikisi arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir? Siz olsanız hangisini alırdınız?
İlk defa sizden duyuyorum ama tavsiyenizi dikkate alacağım. Bu arada rampage veya gp gibi markalar almak istemiyorum.G332 kullanıyorum ve önermiyorum. 6 ay gibi bir sürede ses seviyesi acayip bir şekilde düştü. Corsair HS35 veya Rampage Drop Plus öneririm.
Hem Logitech G231 ve G332 kullanmış biriyim, tavsiyemi dikkate almanızı tavsiye ederim Logitech'in düşük bütçeli kulaklıkarından hiç memnun değilim.İlk defa sizden duyuyorum ama tavsiyenizi dikkate alacağım. Bu arada rampage veya gp gibi markalar almak istemiyorum.
Garanti kapsamında size yenisini yollarlar.G332 kullanıyorum ve önermiyorum. 6 ay gibi bir sürede ses seviyesi acayip bir şekilde düştü. Corsair HS35 veya Rampage Drop Plus öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.