Logitech G332SE alınır mı?

Kulaklığı sonunda alabildim. Ses şiddeti hiç pişman etmedi gayet yüksek ses alabiliyorum. Apex Legends'te ayak seslerini çok rahat duymaya başladım silah sesleri daha sert tonda çıkıyor. Resmen sağırmışım Rampage kullanırken. Stereo olması da hiç eksiklik oluşturmadı. Kulaklık süngerleri çok rahat ama kumaşlar biraz sert gibi geldi bana belki zamanla yumuşar. Bundan sonra 7.1 isimli dandik markalara el sürmem. Teknosa'dan indirim yakaladım 367 TL'ye aldım. Uzun süredir takip ediyorum düştüğü en iyi fiyat bu sanırım. Alacak kişilere tavsiye ederim.

Not : Müzik son seste gerçekten tatmin edici yüksek bir ses alabiliyorsunuz hatta bazen kısmanız gerekebilir ama bangır bangır hoparlör gibi bir şey arıyorsanız bu kulaklık öyle değil. Kardeşimde Rampage Drop modeli var son sese alınca bildiğiniz hoparlör gibi ses çıkarıyor. Ben bu özelliği iyi bir şey sanıyordum aldığım kulaklıkta da böyle bir özellik olsun istedim fakat Logitech'te olmaması iyi olmuş çünkü o kadar yüksek seste kullanmak zaten imkansızmış illaki kısmak zorunda kalıyorsunuz. Ayrıca bu kulaklıkta dip ses veya mikrofondan oyun seslerinin karşıya gitmesi gibi saçma problemler yaşamadım. Alırken en korktuğum şey buydu.

Olurda yorumuma denk gelip aklınıza takılan bir şey olursa yardımcı olurum.

Son düzenleme:
Kulaklığı sonunda alabildim. Ses şiddeti hiç pişman etmedi gayet yüksek ses alabiliyorum. Apex Legends'te ayak seslerini çok rahat duymaya başladım silah sesleri daha sert tonda çıkıyor. Resmen sağırmışım Rampage kullanırken. Stereo olması da hiç eksiklik oluşturmadı. Kulaklık süngerleri çok rahat ama kumaşlar biraz sert gibi geldi bana belki zamanla yumuşar. Bundan sonra 7.1 isimli dandik markalara el sürmem. Teknosa'dan indirim yakaladım 367 TL'ye aldım. Uzun süredir takip ediyorum düştüğü en iyi fiyat bu sanırım. Alacak kişilere tavsiye ederim.

Not: Müzik son seste gerçekten tatmin edici yüksek bir ses alabiliyorsunuz hatta bazen kısmanız gerekebilir ama bangır bangır hoparlör gibi bir şey arıyorsanız bu kulaklık öyle değil. Kardeşimde Rampage Drop modeli var son sese alınca bildiğiniz hoparlör gibi ses çıkarıyor. Ben bu özelliği iyi bir şey sanıyordum aldığım kulaklıkta da böyle bir özellik olsun istedim fakat Logitech'te olmaması iyi olmuş çünkü o kadar yüksek seste kullanmak zaten imkansızmış illaki kısmak zorunda kalıyorsunuz. Ayrıca bu kulaklıkta dip ses veya mikrofondan oyun seslerinin karşıya gitmesi gibi saçma problemler yaşamadım. Alırken en korktuğum şey buydu.

Hayırlı olsun hocam.

Bende aynı kulaklığı aldım bir sorum olacak, ses kasmak için nasıl ayar yapıyorsunuz? Benim anakartımda sanal 7.1 var ama kapayınca daha iyi ses kasılıyor.

Ben de eski 7.1 kulaklığımın kartını takıp denemiştim ama hiç memnun kalmamıştım. Ses kasmadan ziyade doğal sesinden kötü geliyordu. Stereo bir kulaklık olduğu için direkt jak girişine bağladım ve o şekilde temiz kullanıyorum.

Son düzenleme:

Not: Müzik son seste gerçekten tatmin edici yüksek bir ses alabiliyorsunuz hatta bazen kısmanız gerekebilir ama bangır bangır hoparlör gibi bir şey arıyorsanız bu kulaklık öyle değil. Kardeşimde Rampage Drop modeli var son sese alınca bildiğiniz hoparlör gibi ses çıkarıyor. Ben bu özelliği iyi bir şey sanıyordum aldığım kulaklıkta da böyle bir özellik olsun istedim fakat Logitech'te olmaması iyi olmuş çünkü o kadar yüksek seste kullanmak zaten imkansızmış illaki kısmak zorunda kalıyorsunuz. Ayrıca bu kulaklıkta dip ses veya mikrofondan oyun seslerinin karşıya gitmesi gibi saçma problemler yaşamadım. Alırken en korktuğum şey buydu.

Kulaklığı hale kullanıyor musunuz?
Dayanikliligi iyi mi?
Tavsiye eder misin?
Kulakliğın kumaş sungerleri uzun sürede sana sıkıntı çıkardı mı?
Bir de G332SE almak yerine G332 alır mıydın?
Yakın bir zamanda alacağım bende, umarım pişman olmam.🙂

Kulaklığı hale kullanıyor musunuz?
Dayanikliligi iyi mi?
Tavsiye eder misin?
Kulakliğın kumaş sungerleri uzun sürede sana sıkıntı çıkardı mı?
Bir de G332SE almak yerine G332 alır mıydın?
Yakın bir zamanda alacağım bende, umarım pişman olmam.🙂
Hala kullanıyorum. Ben kulaklık standı aldım ona asarak kullanıyorum çabuk eskimesin diye. Şu ana kadar temiz kullandım sıkıntısı yok. G332 almazdım çünkü bunu almamın sebebi kumaş olması yani rahatlık bakımından bu benim için çok önemli. Deri görünümlü olanlar bence ne kadar rahat olsa da kulağı terletir. Stereo olduğu için Realtek üzerinden jak girişini hoparlör olarak değil de kulaklık olarak seçmeyi unutmayın çünkü ses o şekilde az çıkıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı