Logitech G332SE mikrofondaki cızırtı

atakansogut

Hectopat
Merhabalar. Logitech G332SE model mikrofonlu bir kulaklığım var, aslında çok kaliteli olmasına rağmen oyunlarda ve Discord'da, orada o kadarr fazla değilmiş, arkadaşlarım sesimin cızırtılı geldiğini söylüyorlar. Discord'da konuşmadığım zamanlarda bu cızırtı oluyormuş, bunu gidermek için ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.

Realtek'i açın. Üstten mikrofon resmine tıklayın. Gürültü tutma ve akustik eko iptalini aktif yapın.

Dediğiniz gibi yaptım ve Discord'ta mikrofon hassasiyetini biraz kısınca arkadaşlar cızırtının biraz daha azaldığını söyledilier.Tam olarak cızırtının önüne geçme şansımız var mı?Ancak şu halde bile daha iyi olduğunu söylüyorlar,teşekkür ederim.

Rica ederim. Açıkçası ben dediğim ayarı yapınca problem tamamen çözüldüğü için başka bir şey denememiştim. Belki başka bir bilgisayarda benim dediğim ayarı yaparak test edebilirsiniz. Hatta tek kabloyu telefona takıp ses kaydı almayı deneyin bakalım orda da cızırtı yapacak mı ? En azından jaktan mı yoksa mikrofondan mı problem olduğu konusunda fikrimiz olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı