Logitech G333 deneyimlerim

Merhaba,

Geçtiğimiz günlerde GaminggenTR'de indirime giren ve forumdan bir çok arkadaşın da aldığı kulaklıkla ilgili ilk 2 günlük izlenimlerimi aktaracağım.

Mor olan rengini aldım ve rengi beklediğim kadar sırıtmıyor açıkçası.

Ben iş bilgisayarımda toplantılarda kullanmak amacıyla almıştım ancak ses kalitesi müzik dinlemek için de çok başarılı.

Öncelikle kutu içeriğine bakacak olursak; kulaklığın kendisi, 3.5mm to Type-C adaptörü, taşıma kılıfı ve farklı boylardaki kulak uçları çıkıyor.



Kulaklığın kablosu yassı ve sert bir silikondan üretilmiş. Type-C adaptörle birlikte taşıma çantasına sıkış tepiş sığabiliyor ancak. Bu kılıf bir tık büyük olabilirmiş.

Baslar gayet tok ve kararında, yani tiz sesleri bastırmıyor müzik dinlerken.

Kulaklığın uç kısımları metal. Açıkçası daha önce metal olan bazı modellerde ağırlık yüzünden kulağımdan düşüyordu zamanla. Bunda şu an için böyle bir sorun yaşamadım ancak kulak ucundaki silikonlar zamanla sertliğini kaybederse bu yaşanabilir.

Mikrofon kalitesi olarak gerçekten inanamadım kulaklığa. Bundan önce toplantılarda Corsair Void Wireless kullanıyordum ve onun ağzın tam önünde duran harici bir mikrofonu var. Sessiz bir ortamda mikrofon performansları çok benzer. Ancak ortamda biraz gürültü olmaya başlayınca doğal olarak G333 ortam sesini daha fazla alıyor ona göre ki bu gayet normal.

Ben iş için kullanacağımdan mikrofonu önemli bir kulaklık bakıyordum ve sanırım bu fiyata piyasada daha iyisini bulamazdım. Benzer fiyatlara inerse müzik dinlemek için bile şiddetle önereceğim bir kulaklık olur. Tabi 700-800 olursa fiyatı alternatiflere bakılabilir ancak 250 TL çok uygun sunduğu kaliteye göre. Bulabilsem 1 tane daha alıp koyarım yedek olarak kenara.

Kullanan farklı arkadaşlar da geri bildirimlerini iletirse alacak olan arkadaşlara bir faydamız olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam iyi günler sitenin kullanımı hakkında pek bilgim yok burdan ulaşabilirim diye düşündüm. Mesajlarınızı okudum internet ve teknoloji hakkında gerçektende bilgilisiniz. Ufak bir problemim var size danışmak istedim. Evimdeki modem ile masaüstü bilgisayarım çok uzakta neredeyse 25 metre kadar. Bilgisiyarıma internet getirmek istiyorum ne yapmamı önerirsiniz. Bir cihaz alınacak ise tavsiyeniz nedir. Şimdiden teşekkür ederim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…