Logitech G335 ses kalitesi çok kötü

Yurinho61

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Havit H200p model kulaklığım vardı ama kulağımı çok sıkıyordu. 3-4 saat oyundan sonra kulağımı ağrıtıyordu. Rahat bir kulaklık aradım ve Havit kullanımımdan 6-7 ay kadar sonra Logitech G335 aldım Bezos'un siteden, satıcı da oydu. Kullandım 3-4 gün. Fakat sesim arkadaşlara sekiyor, arada dip ses geliyor ve ses kalitesi havitten net bir şekilde kötü. Havit USB girişli, G335 ise jak girişli. Aynı zamanda G HUB jak girişli diye kulaklığı görmüyor. Sizce kulaklığı iade mi edeyim? İadede sorun çıkar mı? Yoksa ses kartı falan mı almalıyım 200-300 liralık? USB-jak şeklinde ses kartları gördüm. Bunları kulaklığıma takıp kullanabiliyor muyum acaba? Çok bir fikrim yok, yardımınızı bekliyorum dostlar.

Aynı sorun aynı kulaklık bende de var çözdüysen söyler misin? Bende altunizade Sinerji markasından 4 gün önce aldım.

İade edin jak ile ses anakart ses çipi kalitesi belirler. Kendi ses kartı olmadığı için.
G HUB desteği yok Amazon'dan aldıysanız ve Amazon satıcı ise güzelce paketleyip direk iade edin.

Logitech'in vasat modellerinden biri. Astro serisi gelmedi ülkeye bize bu kötü plastik oyuncakları satıyor hala. O fiyatı bile hak eden bir kulaklık değil.

Hocam iade kabul etmiyor Sinerji 14 gün geçmedi bile ama kutusu açılmış ürünü iade almayız diyorlar

bu satılan ses kartları var 200 300e jak kısmını takıp pcye usb olarak aktarıyor. onlar hakkında bir fikrin var mı kanka? ya da bu fiyat bandında önerebileceğin rahat bir kulaklık?

Bu satılan ses kartları var 200 300e jak kısmını takıp PC'ye USB olarak aktarıyor. Onlar hakkında bir fikrin var mı kanka? Ya da bu fiyat bandında önerebileceğin rahat bir kulaklık?

O fiyata çok bir şey vereceklerini sanmıyorum onların üst seviyeleri ancak işe yarar. Öyle 200-300 TL fiyatlılar ancak anakart çipi kadar verir. Bana göre. Direk iade edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…