İnceleme Logitech G335

Herkese selamlar, kendisini dün Vatan Bilgisayar'dan aldım. Orada çalışan tanıdığımın önerisiyle aldım, şimdi inceleyelim:
Ses kalitesi tek kelimeyle muazzam, sesler çok temiz ve oldukça kaliteli. Bundan önce Pusat Headset Lite kullanıyordum ve farkı iliklerime kadar hissettim.
Gel gelelim kablo çok dayanıksız geldi bana. Laptop kullanan birisi olarak ilk aksaklıkta kopacak gibi ince bir kablosu var ama umarım öyle olmaz.
7.1 özelliği yok kendisinde, rekabetçi oyun oynayanları biraz üzebilir ancak ben hikayeli oyun oynayan birisi olarak gerek diyalog sesleri, gerek oyunun fon müziğini duyma açısından oldukça memnun kaldığımı söyleyebilirim. Kulaklık çok hafif ve çok ergonomik, mikrofonu kullanmadığınız zaman devre dışı bırakabiliyorsunuz ve bu da beni oldukça mutlu etti. Dünden beri aralıksız 3-4 saat kullandım kulaklığı ve kulağımı hiç terletmediğini söyleyebilirim. Mikrofonu ahım şahım değil ama yeterli düzeyde. Discord'da vs üzmez ancak içerik üreteceğim diyorsanız işinizi pek görmeyebilir. 2500 TL'ye alınır mı? Peki buna siz karar verin

Son düzenleyen: Moderatör:
700'e almıştım ben. Açıkçası şuanki sattıkları fiyat aşırı fazla. Benim tercih etme sebebim kumaş pad ve hafif olmasıydı. Plastik kablolara dikkat et kopma yapabiliyorlar.

Vatanbilgisayar Teknosa mediamarkt gibi mağazalarda mağaza çalışanların önerdikleri ürünleri almayın.

Kendisi tanıdığım hocam, çok yakın bir tanıdığım. Eski fiyatından almama da yardımcı oldu. Şu anda satış fiyatı 3200.

Sabit kablo yani Kablo ile ilgili söylediklerini gözden geçir. tekrar düşün değerlendir derim.

Zaten 2.423 tl yardımcı olmasına gerek yok.

Son düzenleme:
2500 ciddi pahalı bu ürün için. Neyse almışsınız yapacak bir şey yok ama bu fiyatlarda çok daha iyileri var. Hayırlı olsun.
Vatan vs bilmem ama fiyat özellikle Logitech fiyatları acayip şişirdi. RMA'sı ve Türkiye garantisi de rezalet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…