Merhaba arkadaşlar.
3 kulaklık arasında kaldım.
Youtube yayıncılığı için istiyorum. Mikrofonu önemli benim için.
G35 mi almalıyım yoksa G430 mu yoksa G930 mu?
1. ve 2. tercihlerinizi söyler misiniz lütfen?
1. Tercih pahalı gelirse ikincisini alacağım çünkü
Merhaba arkadaşlar.
3 kulaklık arasında kaldım.
Youtube yayıncılığı için istiyorum. Mikrofonu önemli benim için.
G35 mi almalıyım yoksa G430 mu yoksa G930 mu?
1. ve 2. tercihlerinizi söyler misiniz lütfen?
1. Tercih pahalı gelirse ikincisini alacağım çünkü
Bana G430 önermiştin hatırlıyor musun? ben G430 siparişi verdim kulaklığın yorumlarını falan okudum aldığıma pişmanım. Keşke razer kraken 7.1 alsaymışım diyorum şimdi. Sana önerim başka kulaklıklara yönelmen veya razer bakabilirsin. G430 bas kalitesi kötü ve sürücüleri küçük.
Bana G430 önermiştin hatırlıyor musun? ben G430 siparişi verdim kulaklığın yorumlarını falan okudum aldığıma pişmanım. Keşke razer kraken 7.1 alsaymışım diyorum şimdi. Sana önerim başka kulaklıklara yönelmen veya razer bakabilirsin. G430 bas kalitesi kötü ve sürücüleri küçük.
Pişman olsamda G430 alacağım. Aşık oldum kulaklığa. Mükemmel görüntüsü var. Razer kulağı kapatan kısımları yuvarlak diye almıyorum yoksa onu alabilirdim.
Ya evet mikrofonu kaliteli olsun istiyorum ama ne bileyim Razer'a da ısınamıyorum. Yeşili güzel ama sırf o dediğim kulak kısmından dolayı soğuyorum.