Logitech G35 mi, Hyperx Cloud 2 mi?

Rhanyhs

Hectopat
Katılım
5 Haziran 2017
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar yakın zamanda kulaklık almayı planlıyorum. Bütçem en fazla 350 TL civarında G35 ve HyperX Cloud 2 arasında kaldım. Bu kulaklıkları kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi Barış Tolon devreye girsin. Yanlış birşey dersem, beni düzeltsin;

İki kulaklığı da 1 Saat süreyle taktım. Konfor diyorsan Hyperx Cloud 2. Ama Hyperx Cloud 2 alırsan 7.1 Özelliğini şimdiden ele. Çünkü berbat 7.1 sistemi var.

Özellik dersen G35. 3 Tane ayarlanabilir mod tuşu var. Bunda da şöyle bir sıkıntı var: Malzeme Kalitesi BERBAT. Elime aldığımda "Acaba Kırılır Mı?" Dedim. Korkudan Zar Zor Taktım.

Performanslar

Hyperx Cloud 2: Tam Bir Yayıncı Kulaklığı. Mikrofon Kalitesi Daha Çok Bass Ağırlıklı. Stereo da ise tam bir kral. Ses kasmadır odur budur ideal.(Stereo)

G35: Bunda biraz üzüldüğümü söylemeliyim. Arkadaş, fazla sesten dolayı* kulaklığa hasar vermiş. Yani bu konuda bilgi vermeyeceğim

Ergonomi

Hyperx Cloud 2: Farkettiysen "Cloud" yazıyor. Gerçekten hissetmiyorsun ağırlığını.

G35: Maalesef söylediğim gibi, Takarken Çok Dikkatli Takıyordum. Malzeme kalitesi iyi değil.


Sonuç

Kazanan : Hyperx Cloud 2

Sebebi: Ergonomi, performans konusunda bu iki kulaklık arasında en iyisi.

Alternatif: Corsair VoID Hybrid.

Bu kulaklık 7.1 konusunda Çok İyi. Zaten oyunda 7.1 kullanma. Kullan ama BF1 gibi oyunlarda, kafanı dağıtmaktan başka bir işe yaramaz. Film izle odur budur. CSGO için kullanabilirsin. Ama Casual Konusunda GG.

*: Ses Arttırma Programları, Bass Arttırma vs..


Unutma, bunlar sadece oyun için kalibre edilmiş kulaklıklar. Yani müzik dersen seni fazla tutmayabilir.

Ve tamamını okuduysan, teşekkür ederim.
 
Hocam yazını okudum teşekkürler yanıtın için bu yorumu okumadan önce corsair void rgb usbde karar kıldım şuan için memnunum
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı