Logitech G402 dünyanın en hızlı faresi olduğu doğru mu?

Hayır. En hızlı mouse Viper 8khz ya da glorius model D, 6-7 yıl önce G402 idi ama.

Tam olarak hangisi net bilgi sahibi iseniz değilseniz yanlış yönlendirilmek istemiyorum e sporculuğa gireceğim bu yüzden genel uyrukta en düşük tepkime süresi ve en hızlı mousesine sahip olmam lazım 800DPI 0.5 sens ile oynuyorum FPS CS:GO ve Valorant gibi oyunlar için hangi fareyi tercih etmeliyim 360 Hz monitör ve Apex Pro klavye ile diğer donanımlarımı tamamlayacağım Apex Pro'nun owni swithci sayesinde en hızlı klavye olduğu için onu tercih edeceğim.

Tam olarak hangisi net bilgi sahibi iseniz değilseniz yanlış yönlendirilmek istemiyorum e sporculuğa gireceğim bu yüzden genel uyrukta en düşük tepkime süresi ve en hızlı mousesine sahip olmam lazım 800DPI 0.5 sens ile oynuyorum FPS CS:GO ve Valorant gibi oyunlar için hangi fareyi tercih etmeliyim 360 Hz monitör ve Apex Pro klavye ile diğer donanımlarımı tamamlayacağım Apex Pro'nun owni swithci sayesinde en hızlı klavye olduğu için onu tercih edeceğim.
Razer Viper Ultimate, Logitech G Pro Superlight,Roccat Kone XP arasından tercih yapabilirsiniz tutuş şekliniz veya elinizin büyüklüğüne göre.

Razer Viper Ultimate, Logitech G PRO superlight, Roccat kone XP arasından tercih yapabilirsiniz tutuş şekliniz veya elinizin büyüklüğüne göre.

Hepsi aynı değerlere mi sahip.

Hayır. En hızlı mouse Viper 8khz ya da glorius model D, 6-7 yıl önce G402 idi ama.

Neye dayanarak söylüyorsunuz kesin bilgi mi? Bir tanesi 600 TL diğeri 1K fakat 2K'lık mouseler de var anlayamadım şu an piyasanın en düşük gecikme en hızlı tepki veren mousesi hangisi FPS oyunları için.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı