Logitech G402 Hyperion Fury alınır mı?

  • Konuyu başlatan mcf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 638

mcf

Hectopat
Katılım
24 Kasım 2019
Mesajlar
661
Daha fazla  
Cinsiyet
Diğer
2024'te Logitech G402 Hyperion Fury alınır mı? 900'e HB kendisi satıyor. 2 yıl garantisi olduğu yazıyor lakin garantiyi kim veriyor bilmiyorum. Razer DeathAdder V2 Mini'den geçiyorum bir süre önce Rocket League oynarken delirip kırmıştım. (Hala normal kullanılıyor bu arada) kenarda param varken fiyatlar yükselmeden alayım diyorum. (Bir süre önce mouse önerisi postu da açmıştım.)
Mouse'a YT'den biraz baktım garip bulduğum şeylerden biri DPI tuşlarının yeri ve başparmak konan yerdeki Sniper tuşu. Umarım yanlışlıkla basılacak yerde değildir. El ölçüsü: 18~ X ~7.5 cm. Kumaş bir mousepadim var. Palm ya da en azından palm-claw grip le kullanabilmek istiyorum. Ağırlığı pek sorun değil Razer'dan önce SS 110 kullanıyordum o da 87.5 gr imiş logininki 102. mouse ta ışık ve renk takıntım yok.
Sizce alayım mı?
 
G402 HF yerine Glorious Model I almak daha yerinde olur. I daha hafif, teknik özellikleri daha iyi, tutuş stilinize/alışkanlıklarınıza ve el boyutunuza daha yatkın.

Glorious Model I GLO-MS-I-MB​

bundan bahsediyorsunuz dimi ?

Rival 3 de 899 a düşmüş mediamarkt ta. 938 e geliyor kargoyla.
 
Bundan bahsediyorsunuz değil mi?

Elbette, ondan bahsediyorum.

Rival 3 de 899'a düşmüş.

Size uygun bir ürün değil. Ne kadar revizyon yese de kronik sorun yaşatma ihtimali var, tutuş stilinize uygun ve bir miktar daha düşük fiyatlı olsa eh derdim ama bu haliyle pek alınabilirliği yok açıkçası.
 
Elbette, ondan bahsediyorum.



Size uygun bir ürün değil. Ne kadar revizyon yese de kronik sorun yaşatma ihtimali var, tutuş stilinize uygun ve bir miktar daha düşük fiyatlı olsa eh derdim ama bu haliyle pek alınabilirliği yok açıkçası.
Gaming gecesine eklemişler önerdiğiniz mouse u şansa bak :)
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı