mcf
Hectopat
Daha fazla
2024'te Logitech G402 Hyperion Fury alınır mı? 900'e HB kendisi satıyor. 2 yıl garantisi olduğu yazıyor lakin garantiyi kim veriyor bilmiyorum. Razer DeathAdder V2 Mini'den geçiyorum bir süre önce Rocket League oynarken delirip kırmıştım. (Hala normal kullanılıyor bu arada) kenarda param varken fiyatlar yükselmeden alayım diyorum. (Bir süre önce mouse önerisi postu da açmıştım.)
Mouse'a YT'den biraz baktım garip bulduğum şeylerden biri DPI tuşlarının yeri ve başparmak konan yerdeki Sniper tuşu. Umarım yanlışlıkla basılacak yerde değildir. El ölçüsü: 18~ X ~7.5 cm. Kumaş bir mousepadim var. Palm ya da en azından palm-claw grip le kullanabilmek istiyorum. Ağırlığı pek sorun değil Razer'dan önce SS 110 kullanıyordum o da 87.5 gr imiş logininki 102. mouse ta ışık ve renk takıntım yok.
Sizce alayım mı?
Mouse'a YT'den biraz baktım garip bulduğum şeylerden biri DPI tuşlarının yeri ve başparmak konan yerdeki Sniper tuşu. Umarım yanlışlıkla basılacak yerde değildir. El ölçüsü: 18~ X ~7.5 cm. Kumaş bir mousepadim var. Palm ya da en azından palm-claw grip le kullanabilmek istiyorum. Ağırlığı pek sorun değil Razer'dan önce SS 110 kullanıyordum o da 87.5 gr imiş logininki 102. mouse ta ışık ve renk takıntım yok.
Sizce alayım mı?