Elektronik Logitech G402 mouse 799 TL!

Öyle bir kroniği olduğunu okumadım denk gelen olmuştur belki. Prime daha iyi tabii ki ama alacak arkadaşlar deneyip alsın herkese hitap edeceğini sanmıyorum.
Mouseun üzerine açılmış çok konu var, gördüklerimi yazayım. Alacakların kafasında dursun.
Lod sorunu
Stop Working
Çift tıklama
Temassızlık
Scrool jumping
Prime Wireless alacaklar pil ömrünün 40 saat olduğunu bilerek alsınlar.

Bende bu fiyatlara bir tane mouse alıp anında switch'lerini sessiz bir switchle (tercihen Huano) değiştirmeyi düşünüyorum. 21x11 claw tutan kürek gibi ellerim var o yüzden büyük bir mouse alıp rahat rahat kullanmayı düşünüyorum. Ne dersiniz alınır mı?

Bende bu fiyatlara bir tane mouse alıp anında Switch'lerini sessiz bir switchle (tercihen Huano) değiştirmeyi düşünüyorum. 21x11 claw tutan kürek gibi ellerim var o yüzden büyük bir mouse alıp rahat rahat kullanmayı düşünüyorum. Ne dersiniz alınır mı?

Claw için Prime iyi olur gibi. Tuşları bana sert geldi alışabilirseniz alınabilir bir mouse bence.

Bende bu fiyatlara bir tane mouse alıp anında Switch'lerini sessiz bir switchle (tercihen Huano) değiştirmeyi düşünüyorum. 21x11 claw tutan kürek gibi ellerim var o yüzden büyük bir mouse alıp rahat rahat kullanmayı düşünüyorum. Ne dersiniz alınır mı?

İkisi de palm tutan kitleyi hedefliyor ancak Prime claw tutuş için uygun.
Ben fareyi alıp içini açıp garantisinin bitmesine sebebiyet vermezdim şahsen.

Prime'ın kablolu versiyonunu kullanıyorum. Fare tekerleğini döndürürken gıcır gıcır sesler geliyor ve çok sinir bozucu. Garantiye göndermeye de üşeniyorum. Onun dışında bir sorunu yok, tıklama hissi hayli özel.

İkisi de palm tutan kitleyi hedefliyor ancak Prime claw tutuş için uygun.
Ben fareyi alıp içini açıp garantisinin bitmesine sebebiyet vermezdim şahsen.

Laptop ile birlikte kütüphanede ve gece evde kullanacağımdan sessizlik benim için çok önemli. Ayrıca baktım ki madem bu fiyata aşırı sessiz mause yok, sessiz olanlar da zaten küçük o zaman dediğim gibi bir mause alıp switchlerini değiştirmek en mantıklı çözüm gibi geliyor. Garantisinin bitmesi kötü fakat eğer çok QC sorunu olmayan bir mause ise o zaman riske atıp göz ardı edebilirim. Ama G402 bu kritere uymuyor sanırsam.

Prime'ı da gördüm fakat optik switchli bir mause olduğundan switch değiştirmek biraz zor olacak. Başka öneriniz varsa alabilirim hocam bu bütçeye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı