Logitech G402 vs Rival 3 vs HyperX Raid

@BerkayZ87 iyi araştırma lazım ancak Basilisk V2 de çok hoşuma gitti. Teşekkürler.
@BerkayZ87 Corsair Ironclaw var 450'ye de, değmez gibi.
@B 52 Stratofortress Rival 249TL olmuş, düşünceni almak isterim. Ona göre sipariş vereceğim.
Zamanında Rival 3'ü 220 TL'ye almıştım, Logitech G203 veya G102'den uzak durun derim. Ayrıca, Razer Deathadder V2 Mini ve Viper Mini'nin Rival 3'den daha iyi olduğunu söylüyorlar. Şahsen Rival 3'den gerek yapı kalitesi gerek yazılım kalitesi olsun memnunum ama daha iyi olduğu söylenen ilgili Razer ürünlerine bakmadan kadar vermeyin derim; bahsettiğim ürünlerle benim hiç deneyimim yok.
 
@B 52 Stratofortress Mini ürünler direkt ofsayt bende, elime küçük geiyorlar. HyperX Raid vs Rival 3 yapsak ne dersiniz?
Bu arada G102-203 değil de 402 bakıyorum.
Üzgünüm, Raid konusunda hiçbir bilgim yok ama birkaç yerde Rival 3'ün daha iyi olduğu söyleniyor. G402 konusunda ise ben olsam bu kadar eski bir cihazı tercih etmezdim.
 
@B 52 Stratofortress HyperX Raid beklediğimden daha büyük çıktı, ayrıca programlanaiblir fazla tuşları çok hoşuma gitti. Rival 3 ise beklediğimden küçük çıktı. Bunlar arası vs dönüyor.

G402 4K DPI ollduğundan elendi :)
Düşük bütçede Logitech'e pek yanaşmamak lazım, Raid ve Rival 3 için de bence kişisel isteklerinize en çok cevap veren hangisi ise onu tercih edin derim. Raid konusunda bilgim olmadığından sizi yanlış yönlendirmek istemiyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı