Logitech G403 vs SS Rival 310

emirhancft

Hectopat
Katılım
25 Nisan 2018
Mesajlar
76
330 TL gibi bir bütçem var ve bu fiyata alabileceğim en iyi fareyi arıyorum. Bu iki mouse arasında kaldım. Logitech'in yazılımı şahane ama bir yandan da Rival 310 iki kat daha dayanıklı. Tutuşum palm ile claw arasında. Oynadığım oyunlar Rainbow Six Siege, League of Legends, PUBG, Battlefield 1.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de üzmez yaklaşık 1.5 senedir Logitech fare kullanıyorum en ufak bir sorun yaşatmadı. Zaten Logitech Türkiye servisi inanılmaz ilgili ve pozitif. Yani kısacası Logitech'in ömrü diğerinin yarısı diyemeyiz.
 
Her ikisini de kullanmış biri olarak neredeyse aynı diyebilirim. Rivalin malzeme kalitesi bi tık daha yüksek olabilir. Rivalde kablo daha ince olduğu için kablonun hareket halindeki esnekliği daha yüksek. G403'ün kablosu biraz daha kalın ve ağır gibi hareket kabiliyeti daha düşük hissiyatı verdi bana. Rivalin mousepad üzerindeki kayma hareketi çok az farkla önde olabilir bunu skatezlere bağlıyorum. G403'te serçe parmak ve yanındaki parmakla birlikte mouse üzerinde hakimiyet daha yüksek. İki ürün de büyük ele daha çok hitap ettiği için G403 daha tombul palm grip (avuç içi tutuş) için tasarlandığını düşünüyorum. Kendi deneyimlerim böyle. Güncelde G403 kullanıyorum arada sırada Rival310'u aramıyor değilim. G403 tombul olması, kablosunun kalın ve daha ağırmış gibi hissiyatından dolayı oyun içinde ''keşke rival olsaydı'' dediğim pozisyonlar yaşıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı