Logitech G403 vs SteelSeries sensei 310

İkisini de almayın;
Onu almıştım alışamadım iade ettim. Mümkünse başlıktaki mouselardan birini değerlendirir misiniz?

G403 öneririm. Sensörleri neredeyse aynı zaten. G403'ün ağırlığı ayarlanabiliyor, skatezleri de daha iyi.
Çok teşekkür ederim çok sağolun. Aslında şöyle oldu iki ürünü de sipariş etmiş bulundum. Amazondan steelseries almıştım iptal edecektim kargolamışlar. Gaming.gen.tr'den logitechi aldım sağolsunlar kargolamışlar site için biraz teredütlerim vardı. Steelseriesi o zaman hiç açmayıp iadesini sağlayıyım. Son olarak peki el ölçülerim 19x10 cm palm grip tutuşum var bu konuda da g403 mü öndedir?

Çok teşekkür ederim çok sağolun. Aslında şöyle oldu iki ürünü de sipariş etmiş bulundum. Amazondan steelseries almıştım iptal edecektim kargolamışlar. Gaming.gen.tr'den logitechi aldım sağolsunlar kargolamışlar site için biraz teredütlerim vardı. Steelseriesi o zaman hiç açmayıp iadesini sağlayıyım. Son olarak peki el ölçülerim 19x10 cm palm grip tutuşum var bu konuda da g403 mü öndedir?
İkisi de simetrik bir yapıya sahip, yani iki fare de palm grip için uygun.

Ergonomileri aynı o zaman sadece teknik olarak Logitech daha iyi. Aslında SteelSeries istemiyordum daha önce Rival 110 kullanmıştım. İndirimde olunca sipariş etmiştim. O zaman Logitech'le devam edeceğim çok sağ olun.
Rica ederim, hayırlı olsun. Fare elinize ulaştığı zaman deneyimlerinizi aktarırsanız bu fareyi almayı düşünen diğer arkadaşlara yardımcı olmuş olursunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı