Alınmasına alınır ama daha iyileri var. Bütçenizi belirtin.Arkadaşlar dedigim gibi TKL klavyesine bakıyorum. Fakat bazı inceleme videolarında Shift tuşunun küçük oldugunu gördüm. Kutusunda gözüktüğü gibi cıkmıyor mu bunlar.![]()
1.5k bütçem var hocam.NumLock kısmı olmasın istiyorum çok yer kaplıyor.Alınmasına alınır ama daha iyileri var. Bütçenizi belirtin.
Hocam ben size bir kaç öneri sunacağım. Hepsini izleyin kararınızı verin.1.5k bütçem var hocam.NumLock kısmı olmasın istiyorum çok yer kaplıyor.
Teşekkürler.Hocam ben size bir kaç öneri sunacağım. Hepsini izleyin kararınızı verin.
Bütçenize uygun bunlar var;
Dierya DK61E (Amazon - Gateron Optic Switch)
Kemove K68 (Amazon - Gateron Pro Switch)
Razer BlackWidow V3 Tenkeyless Green Switch
Eğer ki 200-300TL daha eklesem neler alabilirim diye düşünürseniz önerilerim bunlar;
Akko 5075S 1900TL'ye geliyor. Yukarıda ki tüm klavyelerden daha iyi.
HyperX Alloy Origins Core
BlitzWolf BW-KB3
Bütçenize uygun olanlarda kendi tercihinizi yapın araştırıp.
Bütçenizi yükseltirseniz Akko veya BlitzWolf öneririm.
Rica ederim. Tercihinizi yazaranız memnun olurumTeşekkürler.
Teşekkürle
Hocam sanırım razer alacagım.Arkadaşım uzun süredir kullanıyorum sıkıntı yaşamadım dedi.Rica ederim. Tercihinizi yazaranız memnun olurum![]()
Hocam attığım tüm modeller iyi ve sorun çıkarmaz. Razer olduğu için iyi olmuyor. Attığım klavye iyi ama aralarından en iyisi değil hatta attığım listede ki en kötüsü bence. Dediğim gibi hepsini izleyin kendinize uygun olanı tercih edin.Hocam sanırım razer alacagım.Arkadaşım uzun süredir kullanıyorum sıkıntı yaşamadım dedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.