Logitech G413 TKL SE alınır mı?

Tutkuu

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Kaporta,Ticaret
Merhaba arkadaşlar İncehesap Gaming gecesi üzerinden 1699TL'ye Logitech G413 TKL SE klavyesini satın aldım. Almadan önce araştırmamıştım fakat ürünü aldıktan sonra forumlara bakayım dedim. Çoğu kişi alma diyor. Ben brown switchi çok severim. İlk mekanik klavyem olacak. Şu ana kadar hep dandik membran klavyeler kullandım ve tuşları zaten sert. Acaba alacağım klavyede tuşa basmamda sertlik olarak sorun olur mu?

Aynı klavyeye sahibim, herhangi bir sorunuz varsa cevaplarım. Klavyede tuşa basarken sertlik olarak sorun olmuyor bence. Kablosu örgülü olmadığı için bana dandik geliyor açıkçası ve tek renk yanıyor (beyaz). Bunların dışında pek bir eksisini bulamadım ben.

Aynı klavyeye sahibim, herhangi bir sorunuz varsa cevaplarım. Klavyede tuşa basarken sertlik olarak sorun olmuyor bence. Kablosu örgülü olmadığı için bana dandik geliyor açıkçası ve tek renk yanıyor (beyaz). Bunların dışında pek bir eksisini bulamadım ben.

Teşekkürler cevabınız için dediğim gibi sertlik benim için sorun olduğunu düşünmüyorum ilk mekanik klavyem olacak pazartesi muhtemelen elime geçer yazarım.

Klavye geldi tek dikkatımı çeken kusur olarak space basınca kasasına vuruyor gibi.

Dostum hala kullanıyor musun? Memnun musun? Sade ve şık olması hoşuma gitti.

Merhaba kullanıyorum şu an fiyatından haberdar değilim fakat brown switch sevdamdan dolayı aldım şu ana kadar herhangi bir sorun olmadı ama size farklı bir önerim var Temu üzerinden Aula F75 vergilerle birlikte 1K civarina geliyor bence bir bakmanızda fayda var.

Merhaba kullanıyorum şu an fiyatından haberdar değilim fakat brown switch sevdamdan dolayı aldım şu ana kadar herhangi bir sorun olmadı ama size farklı bir önerim var Temu üzerinden Aula F75 vergilerle birlikte 1K civarina geliyor bence bir bakmanızda fayda var.

Vatan da 1750TL'ye aldım ertesi gün 3750 oldu :D 1750 TL ye çok iyi oldu bence yarın gelicek bakalım. Aula F75'e baktım da üretimi bitmiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı