they_burnedMyHouseTo Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 211 Çözümler 3 15 Ocak 2024 #1 Bugün bir arkadaşım Logitech G413 TKL SE aldığım için biraz garipsedi ve bana bu varken neden bunu aldın dedi. VOOKA Trol Red Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Tip-c Kablosu Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol Sizce bu klavye mi yoksa Logitech G413 mü? (Ayırca Logitech brown switch halini aldım.)
Bugün bir arkadaşım Logitech G413 TKL SE aldığım için biraz garipsedi ve bana bu varken neden bunu aldın dedi. VOOKA Trol Red Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Tip-c Kablosu Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol Sizce bu klavye mi yoksa Logitech G413 mü? (Ayırca Logitech brown switch halini aldım.)
KeremGnyzu Decipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 1.120 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #2 Hocam boş verin o arkadaşı Logitech kalitesi diye bir şey var.
W WildArw Hectopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #3 Hiçbiri.
they_burnedMyHouseTo Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 211 Çözümler 3 15 Ocak 2024 #4 KeremGnyzu dedi: Hocam boş verin o arkadaşı Logitech kalitesi diye bir şey var. Genişletmek için tıkla... Hocam bende aynı şeyi söyledim logitech bu dedim bir kere aldığı klavyenin adını bile duymadım aldığımda belkide yarın bozulur.
KeremGnyzu dedi: Hocam boş verin o arkadaşı Logitech kalitesi diye bir şey var. Genişletmek için tıkla... Hocam bende aynı şeyi söyledim logitech bu dedim bir kere aldığı klavyenin adını bile duymadım aldığımda belkide yarın bozulur.
KeremGnyzu Decipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 1.120 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #5 Yani o klavyeyi alacaksanız ve asla G413 SE TKL kadar ömrü olmayacak.
they_burnedMyHouseTo Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 211 Çözümler 3 15 Ocak 2024 #6 WildArw dedi: Hiçbiri. Genişletmek için tıkla... Kişisel görüşüm logitech den yana, aldığımdan demiyorum bu klavyenin varlığını bilenler var mı acaba? KeremGnyzu dedi: Yani o klavyeyi alacaksanız ve asla G413 SE TKL kadar ömrü olmayacak. Genişletmek için tıkla... Aynı zamanda o klavyenin gövdesi plastik galiba yere düşürse bozulur
WildArw dedi: Hiçbiri. Genişletmek için tıkla... Kişisel görüşüm logitech den yana, aldığımdan demiyorum bu klavyenin varlığını bilenler var mı acaba? KeremGnyzu dedi: Yani o klavyeyi alacaksanız ve asla G413 SE TKL kadar ömrü olmayacak. Genişletmek için tıkla... Aynı zamanda o klavyenin gövdesi plastik galiba yere düşürse bozulur
W WildArw Hectopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #7 they_burnedMyHouseTo dedi: Kişisel görüşüm Logitech'den yana, aldığımdan demiyorum bu klavyenin varlığını bilenler var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Vookadan iyidir ama bu iyi oldugu anlamına gelmez çok fazla şikayetçi var hiç önerilmiyor 413TKL
they_burnedMyHouseTo dedi: Kişisel görüşüm Logitech'den yana, aldığımdan demiyorum bu klavyenin varlığını bilenler var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Vookadan iyidir ama bu iyi oldugu anlamına gelmez çok fazla şikayetçi var hiç önerilmiyor 413TKL
KeremGnyzu Decipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 1.120 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #8 they_burnedMyHouseTo dedi: Kişisel görüşüm Logitech'den yana, aldığımdan demiyorum bu klavyenin varlığını bilenler var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Bu arada bende almayı düşünüyorumda sizce SteelSeries Apex 3 TKL mi almalıyım yoksa bunu mu?
they_burnedMyHouseTo dedi: Kişisel görüşüm Logitech'den yana, aldığımdan demiyorum bu klavyenin varlığını bilenler var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Bu arada bende almayı düşünüyorumda sizce SteelSeries Apex 3 TKL mi almalıyım yoksa bunu mu?
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 15 Ocak 2024 #9 they_burnedMyHouseTo dedi: Bugün bir arkadaşım Logitech G413 TKL SE aldığım için biraz garipsedi ve bana bu varken neden bunu aldın dedi. VOOKA Trol Red Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Tip-c Kablosu Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol Sizce bu klavye mi yoksa Logitech G413 mü? (Ayırca Logitech brown switch halini aldım.) Genişletmek için tıkla... Yani biraz garip bir karşılaştırma olmuş, ikisi arasında elbette G413 daha iyi bir ürün fakat G413 de fiyatını hak etmeyen bir ürün.
they_burnedMyHouseTo dedi: Bugün bir arkadaşım Logitech G413 TKL SE aldığım için biraz garipsedi ve bana bu varken neden bunu aldın dedi. VOOKA Trol Red Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Tip-c Kablosu Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol Sizce bu klavye mi yoksa Logitech G413 mü? (Ayırca Logitech brown switch halini aldım.) Genişletmek için tıkla... Yani biraz garip bir karşılaştırma olmuş, ikisi arasında elbette G413 daha iyi bir ürün fakat G413 de fiyatını hak etmeyen bir ürün.
they_burnedMyHouseTo Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 211 Çözümler 3 15 Ocak 2024 #10 624739 dedi: Yani biraz garip bir karşılaştırma olmuş, ikisi arasında elbette G413 daha iyi bir ürün fakat G413 de fiyatını hak etmeyen bir ürün. Genişletmek için tıkla... Peki G413'e 2000 lira verilir mi? KeremGnyzu dedi: Bu arada bende almayı düşünüyorumda sizce SteelSeries TKL mi almalıyım yoksa bunu mu? Genişletmek için tıkla... Ben aldım gayette güzel hocam sesi kulak ağrıtmıyor kulaklık takmasanız bile SS TKL bilmiyorum (Logitech alacaksanız kesinlikle önerimdir).
624739 dedi: Yani biraz garip bir karşılaştırma olmuş, ikisi arasında elbette G413 daha iyi bir ürün fakat G413 de fiyatını hak etmeyen bir ürün. Genişletmek için tıkla... Peki G413'e 2000 lira verilir mi? KeremGnyzu dedi: Bu arada bende almayı düşünüyorumda sizce SteelSeries TKL mi almalıyım yoksa bunu mu? Genişletmek için tıkla... Ben aldım gayette güzel hocam sesi kulak ağrıtmıyor kulaklık takmasanız bile SS TKL bilmiyorum (Logitech alacaksanız kesinlikle önerimdir).