Logitech G413 Tuş Kırılması

LiteraryLucky

Kilopat
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Bu klavyede yaşadığım üçüncü sorun. Önceden iki kez klavyeyi değiştirdiler şimdi tekrardan kendileri ile iletişime geçeceğim. Hayır anlayamıyorum nasıl olur da her seferinde farklı bir tuşun ayağı kırılabiliyor. Kırılan ayağın içeride kalması insanı çileden çıkartıyor. Yani ben bunu nasıl çıkartacağım? Kafayı sıyırmak üzereyim.

Logitech ile yarın iletişime geçerek durumu izah edeceğim. Bakalım üçüncü sefer yardımcı olacaklar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
2 yıldır G910 kullanıyorum. Bende geçenlerde farkettim çoğu tuşun sağ tırnaklar kırılmış. Garanti süresi bitmesine rağmen memnuniyet adına tuş seti gönderdiler. Garantiniz devam ediyorsa tekrar talep açın. Ben klavyeyi açıp switch'den tırnağı çıkartmayı deneyeceğim.

Logitech'den yavaş yavaş uzaklaşacağım artık. 2 yıl garantisi bittiğinde tek başınasın

Ben açıkçası kendilerini seviyorum. Müşteri memnuniyeti konusunda oldukça iyiler ancak son sefer bana yardımcı olamayacaklarını farklı bir klavye ile değiştirmemi teklif etmişlerdi. Bende kendilerinden bir çok kez rica etmem doğrultusunda tekrardan aynı klavyeyi tarafıma yollamışlardı.

Gerçekten oldukça kötü bir durum oyun oynarken tuş birden bire fırlıyor ve oyunun yarım kalıyor. Umarım tekrardan bana yardımcı olurlar.

Klavyeyi aldığım ilk hafta tuşların fırlaması beni deli etmişti ama bir süre sonra elim alıştığından olsa gerek kendiliğinden geçti. Mekanik klavyede tuşlara çok sert basmaya gerek yok zaten.

G413 kronik sorunlu bir klavye, bende çift basma sorunu var. Klavyeyi direkt çöpe sallayacağım.

Ben de kullandım bir yere kadar güzeldi ama bir süre tam bir eziyetti ben bu konuda Steelseries ve Corsair tercih ediyorum.

Logitech müşteri memnuniyeti konusunda çok iyi evet. Fakat zamanında ben de bir klavye fare setinde sorun yaşamıştım ve sorunu çözmediler.
Geçmiş olsun sizin durumunuzda size yine yardımcı olsalar da aynı sorunu tekrar büyük ihtimal yaşayacaksınız.
İşin garibi de mekanik klavyeler uzun ömürlü diye satın alıyoruz.
Garanti bitmedi ise benim tavsiyem ücret iadesi talep edin.
Aynı problemin benzerini bende G710+ ile yaşadım. Ama G710+ cherry anahtar olduğundan değişimi veya tamiri daha kolay bir şekilde çözdüm. Ama romer anahtarlar ile sorun daha farklı. Tek yapabileceğim iade alabilirseniz farklı klavye önermek olur.
Şu an kullandığım klavye Bloody B870R, sanıyorum şimdiye dek kullandığım en iyi klavye. Ciddi anlamda çok yüksek fiyat performans oranına sahip. Özellikle ülkemizde yurtdışından daha uygun fiyata bulunuyor.
Önerdiğim klavyenin muadili olarak yalnızca bir yeni serisi veya Razer Huntsman serisi var.

Hocam aynı sorunu yaşıyorum. Logitech'e nasıl ulaştınız?

Müşteri hizmetlerini arayıp durumu izah ederek değişim talep edebilirsiniz.

Ek olarak konuya son durum hakkında bilgi vermemişim, şimdi ekliyorum. Logitech müşteri hizmetleri stoklarında G413 klavye bulunmadığı için bir üst modeli olan G512 ile ürün değişimi sağladı. Ne yazık ki tuş takımları aynı tırnaklara sahip. Umuyorum ki sorun tekrarlanmaz, lakin tuşlara basarken artık tam merkezinden basmaya özen gösteriyorum.

Ben G413'ten hissiyat ve malzeme kalitesi olarak memnunum ancak bir problem olduğu belliyken neden aynı tırnakları kullanırki koskoca Logitech.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…