Merhaba,
O kadar çok benzer konu var ki bir çoğunu okumama rağmen farklı bir markaya ısınamadım.
3 Mayıs akşamı G413'ü Hepsiburada'da 389TL ye yakalamıştım alıyım diyene kadar satıcı fiyatı 600'e çekti. Şu an G810 itopya'da 499TL'ye satılıyor.
G413 ve G810'u daha öncede kullandım ve kullanımı oldukça hoşuma gitti.
Eğer G413'ü 390-400 civarına yakalarsam almalı mıyım? Yoksa G810'u 500TL'ye hemen almalı mıyım?
www.itopya.com
Lütfen değerlendirirken şunu da hesaba katın, Monster'ın mekanik klavyeli v14.1.2 modelini kullanıyorum ve klavyeden hiç memnun değilim. Tuşlara gerçekten sert basmam gerekiyor yoksa karakter atlıyor. FN tuşları ve numericlerin aydınlatmasının olmaması da bonusu..
İstediğim klavyede tuş hassasiyetinin yüksek olmasını istiyorum.
500'e kadar çıkabilirim klavye için.
O kadar çok benzer konu var ki bir çoğunu okumama rağmen farklı bir markaya ısınamadım.
3 Mayıs akşamı G413'ü Hepsiburada'da 389TL ye yakalamıştım alıyım diyene kadar satıcı fiyatı 600'e çekti. Şu an G810 itopya'da 499TL'ye satılıyor.
G413 ve G810'u daha öncede kullandım ve kullanımı oldukça hoşuma gitti.
Eğer G413'ü 390-400 civarına yakalarsam almalı mıyım? Yoksa G810'u 500TL'ye hemen almalı mıyım?
LOGITECH G810 Orion Spectrum RGB Gaming Mekanik Türkçe Q Klavye | ITOPYA
LOGITECH G810 Orion Spectrum RGB Gaming Mekanik Türkçe Q Klavye yüksek performans indirimli fiyat ve taksit seçenekleri ile ITOPYA'da.

Lütfen değerlendirirken şunu da hesaba katın, Monster'ın mekanik klavyeli v14.1.2 modelini kullanıyorum ve klavyeden hiç memnun değilim. Tuşlara gerçekten sert basmam gerekiyor yoksa karakter atlıyor. FN tuşları ve numericlerin aydınlatmasının olmaması da bonusu..
İstediğim klavyede tuş hassasiyetinin yüksek olmasını istiyorum.
500'e kadar çıkabilirim klavye için.
Son düzenleyen: Moderatör: