Çözüldü Logitech G430 cızırtı sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

OknKardashian

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle bu sorunu ne zamandır aldığımı söyleyeyim. Kulaklığı aldığımdan beri yani yaklaşık 2 aydır bu sorun var ve beni tam anlamıyla deli ediyor o cızırtı. Anakartım Gigabyte b75-m ve anakarta kulaklığın jak'ını taktığım zaman cızırtı sorunu olmuyor. Servise verme şansım yok sizce ne yapmalıyım? G430'u olan başka arkadaşlarıma sorduğumda sesi çok açtıklarında onlara da geldiğini söylediler hatta kendi ürünümü başkalarına kullandırttım ve onlarda sadece yüksek seste fark ettiklerini söylediler. Ses konusunda biraz takıntılıyım özellikle cızırtı gibi şeyler beni oldum olası rahatsız etmiştir ama G430 aldığımda böyle bir şeyi yaşamam diye düşünüyordum yanılmışım. Sennheiser momentum almak istiyorum ama hem Türkiye'de satan bir yer yok hemde çok pahalı. Sennheiser hd201 kullanıyordum ve fiyatına göre muhteşem bir kulaklık.

Sorun Mikrofondan gelen feedback imiş çözdüm mikrofonu tamamen kapattım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı