G430 tek taraflı ses ve cızırtı sorunu

Prime

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar az önce Sakarya Bimeks'ten g430 aldım. Denemek için bilgisayarıma taktığımda usb ses kartı ile surround testi hariç ses alamadığımı gördüm. Ses ayarlarından kulaklığı varsayılan olarak ayarladığımda bu sorun çözüldü fakat, surround ses çalışmıyor. Sadece sol taraftan ses geliyor. Ses ayarları eşit defalarca kontrol ettim sağ taraftan ses gelmiyor. Usb ses kartını çıkartıp denediğimde normal stereo ses alabiliyorum fakat ses kartı ile taktığımda bu sorunla karşılaşıyorum. Ayrıca bir ''hşşşşşşş'' gibisinden ses alıyorum ses çalmazken. Surround sesin nasıl düzgün olarak çalışmasını sağlarım ve bu cızırtıyı nasıl gideririm?

Bilgisayarım dizüstü ve seskartımı değiştirebileceğimi sanmıyorum. Yaz başında yeni bir sistem alacağım. Bu sistemde msı b85 gaming anakart olacak ve bunun dahili seskartını kullanmayı düşünüyorum bu bir sorun yaratırmı? Ve anladığım kadarıyla ürünün değil benim bilgisayarımın sorunlu olduğunu söylediniz. Başka bir bilgisayarda denersem surround ses alabilirim ?

pardon yanlış okumuşum.Farklı bir usb girişinde denedin mi ? Birde ayarlarda sol tarafın sesini kapatma vs. gibi şeyler var onlarıda bir kontrol etmende fayda var.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı