Logitech G430 kulaklıkta kendi sesimi duyma problemi

Bora Akaner

Hectopat
Yer
Kadıköy
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, Logitech G430 kullanıyorum ve son zamanlarda sıkıntı yaşamaya başladım. Önceden jak girişlerinden kullanıyordum USB dönüştürücüyü kullanmıyordum, çünkü konuştuğumda kendi sesimi duyuyordum ve çevredeki sesleri kulaklığım yokmuş gibi duyuyordum. Sonra Dolby'nin programını denemeye karar veridm ve USB ile denemezsem program aygıtı görmüyordu.

Kendi sesimi duyma problemim devam etti ve belli bir USB portu dışında kulkalık yine sorun çıkartıyor. Daha sonra da jak girişinden takarsam bütün çıkış portunu mikrofona vermeye başladı ve karşı taraf sesi duyuyor, başka porta takarsam da ben duymuyorum gibi gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses ayarlarında bulunan ve kendi sesinizi duymanızı sağlayan ayarın kapalı olup olmadığını kontrol eder misiniz? Ayrıca karşı taraf sesi duyuyor derken bilgisayarınızdaki programlardan gelen sesten mi bahsediyorsunuz? Bir de son olarak Logitech´in desteği aşırı iyidir. Garanti bitmesine 1 ay kala bozulan kulaklığımın sıfırını yollamışlardı bana, mail üzerinden yazarak destek isteyebilirsiniz.

Ses ayarlarında bulunan ve kendi sesinizi duymanızı sağlayan ayarın kapalı olup olmadığını kontrol eder misiniz? Ayrıca karşı taraf sesi duyuyor derken bilgisayarınızdaki programlardan gelen sesten mi bahsediyorsunuz? Bir de son olarak Logitech´in desteği aşırı iyidir. Garanti bitmesine 1 ay kala bozulan kulaklığımın sıfırını yollamışlardı bana, mail üzerinden yazarak destek isteyebilirsiniz.
Merhaba, ilgilendiğiniz için teşekkürler öncelikle; dediklerinizi yaptım, software kurduktan sonra da düzelmedi ancak youtube'da bir video buldum ve orda sorunumun çözümünü gösterdi. İlgili video ektedir:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı