Kemal Şengüler Hectopat Katılım 18 Mayıs 2013 Mesajlar 57 16 Kasım 2014 #1 Çözüm ve kutu açılımı bir arada buyurun.... bu arada beğendiyseniz kanalımıza abone olmayı unutmayın.... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Çözüm ve kutu açılımı bir arada buyurun.... bu arada beğendiyseniz kanalımıza abone olmayı unutmayın.... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ArnıldCivardagezen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2014 #2 Bende bu gün G230 aldım ve istediğim performansı vermedi. Sizin çözümü deneyecektim ancak "AM Radyo Kalitesi" seçeneğini bulamadım. Sizde var mıydı sonradan mı eklediniz? Artı 0 Eksi
Bende bu gün G230 aldım ve istediğim performansı vermedi. Sizin çözümü deneyecektim ancak "AM Radyo Kalitesi" seçeneğini bulamadım. Sizde var mıydı sonradan mı eklediniz?
KS KS Kemal Şengüler Hectopat Katılım 18 Mayıs 2013 Mesajlar 57 16 Kasım 2014 #3 O modelde o özellik yok yanlzca 430 için geçerli yayında gelen apart sayesine oluyor... Artı 0 Eksi