Logitech G430 mu Tt eSports Shock mu ?

bay_pc

Megapat
Daha fazla  
2 si arasında kaldım. 1 aya alacağım. PC'mde harici bir ses kartı da yok. Ayrıca kulaklık ağır olmamalı çok uzun süre oynayan birisiyim. Ses kalitesi ve mikrofon kalitesi de önemli benim için. Ayrıca fiyat farkı çok olmamak şartıyla ve deri olmama şartıyla başka önerileriniz varsa sevinirim.

Bana kalırsa hiç düşünmeden logitech alırdım. Logitech h150 kullanıyorum 60 tl değerinde bir kulaklık olmasına rağmen oyunlarda + skypede düşündüğümden iyi kalitesi var.

Kısacası : Logitech G430 Oyun Headset - Vatan Bilgisayar

Ayrıca :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İmkanın varsa bundan al derim. Türkiye'de birara düz modeli satılmıştı yine 5.1 Malzeme kalitesi ve ses kalitesi mükemmeldi. Ayrıca titreşimliydi kulaklık BattleField da hile gibi oluyor tavsiye ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En son bunu kullandım Psyko Krypton Headset

Fizik kurallarına göre imal edilmiş bir kulaklık. Üst tarafındaki kanallar beynin algı noktalarına temas ediyor. Ayrıca kenarlarında ve üstünde hava kanalları var. Gerçekten Psyko adını hakediyor. Tek kötü yanı malzeme kalitesini beğenmedim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı