Logitech G430 vs Bloody G501 vs Snopy Rampage SN-RW1

Mehmet.TR.

Hectopat
Daha fazla  
200TL bütçem var ve bu üç kulaklıktan birini alacağım ama kararsız kaldım, görünüş olarak Logitech çok güzel ama Snopy'de gerçek 7.1 ve titreşim özelliği var. Bloody'nin de ses kartı daha iyi deniyor, şimdi biliyorum çoğunuz Snopy alma kötü diyeceksiniz ama bu sefer çok iyi iş çıkartmışlar istiyorsanız Donanım Arşivi'nin incelemesine bakabilirsiniz. Logitech'i alırsam Amazon'dan alacağım. Oyun müzik ve tasarıma önem veriyorum naçizane cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
SN-RW1 modeli sanırsam sanal 7.1 gerçek değil diye biliyorum bende kararsız kaldım açıkcası.

Hangi kulaklık gerçek 7.1 ki ? Razer Tiamat hariç piyasada yok Logitech G933 1200TL'lik fiyatıyla dahi sanal 7.1 tabiki kaliteli sertifikaları var.

Asus Strix 7.1 de Gerçek 7.1'e sahip ayrıca bende düşünmekteyim maksimum 250 tl bütçem var asus strix 2.0 - g501 ve g230 arasında kaldım.Büyük ihtimalle strix 2.0 almayı planlıyorum ama klavye ve mouse bloody set yapmayıda planlıyorum g230 ise vatanda olduğu için faydalı olacak.

Eğer amazon imkanın var ise hyperx cloud 2 al çok harika olduğunu duydum.

Şu an aklımdan bloody eledim ya logitech ya da snopy alıcam ama hyperx 2.0 olduğu için pek alasım gelmiyo snopy seçenekler arasına koyma sebebim sadece titreşim olduğu için müzik ve oyuna önem veriyorum.

logitech i ise tasarım için

Asus Strix 7.1 de Gerçek 7.1'e sahip ayrıca bende düşünmekteyim maksimum 250 tl bütçem var asus strix 2.0 - g501 ve g230 arasında kaldım.Büyük ihtimalle strix 2.0 almayı planlıyorum ama klavye ve mouse bloody set yapmayıda planlıyorum g230 ise vatanda olduğu için faydalı olacak.

Eğer amazon imkanın var ise hyperx cloud 2 al çok harika olduğunu duydum.
kesinkle g 501 al

Bloody G501 kullandım terletme yapıyor ve gözlük kullanıyordum sıkıyordu onun dışında sesi güzeldi.
Zaten şu an onu eledim aklımdan ya logitech alıcam ya da snopy ama snopy titreşim özelliği var ve logitech in sesi az verdiği söyleniyor forumda o yüzden karar veremedim müzik ve oyuna önem veriyorum

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı