Snopy Rampage SN RW1 vs Logitech G430

Merhaba, 300 TL param var, 30-40 TL fazla da olabilir. Sanal 7.1'li dışarıdan çok ses almayan kulaklık önerisi alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bir LOGİTECH G430 kullanıcısı olarak söylüyorum gerçekten tavsiye ederim. Zamanında 350 TL ye almıştım.
  • Öncelikle driver olarak basit bir kullanımı var. Ayrıca çoğu oyuna özel olarak bas ve tizi ayarlayabiliyorsunuz. Örneğin CS:GO'da ses kasmak için tizleri arttırdınız. R6S'de ise basları arttırdınız. Siz bu oyunlar arasında geçiş yapınca driver otomatik olarak o oyuna ait profile (her oyunun ayar profili var) geçiş yapıyor.
  • Konfor olarak ortalamanın üstünde
  • Kablosu 2 metre
  • Aldığınızda içinden USB girişli ses kartı çıkıyor. (Bu özellik HyperX Cloud 2'de de var).
Ayrıca bazı arkadaşlar, ses sorunu olduğunu söylemişler. Ben bugüne kadar sadece 2 sorun yaşadım
  • Kulaklığı daha önce bilgisayardan çıkardığımda, bilgisayarı PSU tuşundan kapattığımda veya kulaklığı ilk defa bilgisayara taktığımda kendi sesim bana geliyor. Fakat bunun çözümü çok kolay. Windows ses seçeneklerinde mikrofon ayarlarında bu cihazı dinle özelliğini aktif yapıyorsun, sonra bir daha kapatıyorsun ve düzeliyor.(bu sorun bilgisayarı normal bir şekilde kapattığında gerçekleşmiyor)
  • İkincisi : bu sorunu ilk defa dün yaşadım (kulaklığı yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum) kulaklıktan sesler ters geliyordu. Sağdaki ses soldan; Soldaki ses sağdan geliyordu. Ben kulaklığı çıkarıp taktığımda düzeldi :)

Son düzenleme:
Şuan kulandığım kulaklık snopy sw r1 öneririm 7.1 gerçekten iyi 1 yıldır kullanıyorum titreşim ve bas harika bası acıp baslı bir şarkı acınca titriyo kulaklık baya güçlü bası var fakat oyun kasıyosa veya cok yüksek seste oyun oynuyosanız cızırtılar oluyor 25 30 tane ekolayzer modu var hepsi güzel mikrofonda ses kalınlaştırma inceltme bide yanķı yapma özelliği var kulanışlı rahat 5 6 saat kulak ağrıtmıyo fakat bazen terleme oluyo mikrofon çok kaliteli alırken bende rampage kötü ön yargısıyla aldım fakat iyi cıktı snopy sayesinde herhalde yoksa rampage ürünler gerçekten çöp kısacası öneririm. Diyer kulaklığı pek bilmiyorum.
Hala kullanıyormusunuz? Önerirmisiniz 290 tl ye ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı