Logitech G430’u Corsair Void Pro ile Değiştirme

Braki

Kilopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 / G.Skill RipjawsV Red 8x4 GB 3000MHz / Gigabyte B550 Gaming X V2 / ASUS Dual Radeon RX 6750 XT / Corsair VS650 650W 80+ PSU / Kingston 500GB SNV2S/500G
Herkese merhaba,
Sadece FaceIT ve CS:GO mm oynayan bir ev kullanıcısı olarak yaklaşık iki yılı aşkın süredir Logitech G430 marka kulaklığı kullanıyorum.

Hepsiburada’da “Corsair Gaming Void Pro Surround Dolby 7.1 - Black Kulaklık CA-9011156-EU” ürününün 500 TL seviyelerine düştüğü görünce “Kulaklığımı değiştirsem mi?” sorusunu kendime sormadan edemedim. Fakat aklıma takılan şey şu; daha önce çok fazla kulaklık tecrübem olmadığından mevcut kulaklığım ile bahsi geçen kulaklığı değiştirdiğimde kayda değer bir değişim yaşar mıyım? Kısacası; değiştirdiğime değer mi?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

İlgili ürün linki:
Corsair Gaming Void Pro Surround Dolby 7.1 - Black Kulaklık CA-9011156-EU
Corsair Gaming Void Pro Surround Dolby 7.1 - Black Kulaklık Fiyatı

Size de merhaba @Braki,

Bahsettiğiniz gibi isterseniz Corsair Gaming Void Pro modelini alabilirsiniz. Daha önceden kullanmakta olduğunuz Logitech G430 modelinin yorumlarında ses seviyesinden şikayetçi olanlar bulunuyor. Almayı hedeflediğiniz kulaklık olan Corsair Gaming Void Pro modelinde ses sıkıntısı yaşayan kişilerin bulunmadığını görüyorum. Corsair Utility Engine programını kullanarak 7.1 Surround seviyesinden yararlanabiliyorlar.

Size ek olarak Razer Tiamat modelini de önerebilirim. Fakat almak istediğiniz kulaklıkta sabit karar kılmanız daha iyi olacaktır. Önceki kulaklığınız ile çok fazla bir fark yaşayacağınızın garantisini de veremiyorum. Çünkü aynı ses sistemine sahipler. Eğer kulaklığınızda bir sorun yaşıyorsanız bahsettiğniz modelde karar kılabilirsiniz. Kulaklığınızdan memnun değil misiniz?

@unnamedington cevabınız için teşekkür ederim.

Açıkçası uzun süredir bana yoldaşlık ettiğinden dolayı memnun değilim dersem kulaklığa haksızlık etmiş olurum. :)

Yenilenen teknolojiler ve memnuniyetin genel manada üst seviyede olmasından kaynaklı daha kaliteli bir oyun deneyimi yaşayabileceğimi düşündüğümden dolayı Corsair Void alarak kulaklığımı değiştirme düşüncesine girdim.

Bahsettiğiniz Razer Tiamat modelini azda olsa araştırdım. Fakat genel manada yorumlar ses deneyimindeki memnuniyetle alakalı. Oyun deneyiminde -ses kasma, 7.1 desteğinin sonuçları gibi- çok fazla yorum yapılmamış.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı