Braki
Kilopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ryzen 5 5600 / G.Skill RipjawsV Red 8x4 GB 3000MHz / Gigabyte B550 Gaming X V2 / ASUS Dual Radeon RX 6750 XT / Corsair VS650 650W 80+ PSU / Kingston 500GB SNV2S/500G
Herkese merhaba,
Sadece FaceIT ve CS:GO mm oynayan bir ev kullanıcısı olarak yaklaşık iki yılı aşkın süredir Logitech G430 marka kulaklığı kullanıyorum.
Hepsiburada’da “Corsair Gaming Void Pro Surround Dolby 7.1 - Black Kulaklık CA-9011156-EU” ürününün 500 TL seviyelerine düştüğü görünce “Kulaklığımı değiştirsem mi?” sorusunu kendime sormadan edemedim. Fakat aklıma takılan şey şu; daha önce çok fazla kulaklık tecrübem olmadığından mevcut kulaklığım ile bahsi geçen kulaklığı değiştirdiğimde kayda değer bir değişim yaşar mıyım? Kısacası; değiştirdiğime değer mi?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
İlgili ürün linki:
Corsair Gaming Void Pro Surround Dolby 7.1 - Black Kulaklık CA-9011156-EU
Corsair Gaming Void Pro Surround Dolby 7.1 - Black Kulaklık Fiyatı
Sadece FaceIT ve CS:GO mm oynayan bir ev kullanıcısı olarak yaklaşık iki yılı aşkın süredir Logitech G430 marka kulaklığı kullanıyorum.
Hepsiburada’da “Corsair Gaming Void Pro Surround Dolby 7.1 - Black Kulaklık CA-9011156-EU” ürününün 500 TL seviyelerine düştüğü görünce “Kulaklığımı değiştirsem mi?” sorusunu kendime sormadan edemedim. Fakat aklıma takılan şey şu; daha önce çok fazla kulaklık tecrübem olmadığından mevcut kulaklığım ile bahsi geçen kulaklığı değiştirdiğimde kayda değer bir değişim yaşar mıyım? Kısacası; değiştirdiğime değer mi?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
İlgili ürün linki:
Corsair Gaming Void Pro Surround Dolby 7.1 - Black Kulaklık CA-9011156-EU
Corsair Gaming Void Pro Surround Dolby 7.1 - Black Kulaklık Fiyatı