Logitech G432 için ses kartı önerisi

woodstark

Decapat
Ses kartı bozulduğu için dönüştürücü olmadan laptopta çalışmıyor o yüzden kullanamıyorum, uygun ses kartı önerisi yapar mısınız? Bildiğiniz veya herhangi bir çalışması için bir yöntem.

]

1725199639286.jpeg

Ses kartı bozulduğu için dönüştürücü olmadan laptopta çalışmıyor o yüzden kullanamıyorum, uygun ses kartı önerisi yapar mısınız? Bildiğiniz veya herhangi bir çalışması için bir yöntem.

]

Eki Görüntüle 2299805
Şuan Türkiye'de Fosi audio, Sound blaster gibi üst markalarin satışı yok nedense varsada uçuk fiyatlara satılıyor , bırak sound blaster'ı Moondrop gibi vasat-orta bir markanın ses kartları bile yok, ben başta DT 990 pro için alacaktım sonra ses kartlarınin fiyatları korkunç oldgunu görünce arkadaştan bana satmasını istemedim DT 990 pro'yu. Şuan düzgün tek sound blaster g3 var bana o iyi dendi ve sipariş ettim geldiği zaman yazarım

Laptopta çalışmıyordan kastınız nedir? Jaklarınız bozuk değilse cihazın çalışması lazım. Programından ayarlama yapamazsınız sadece.
Hocam ben DT 990 Pro'yu geri verip pc38x aldım sound blaster G3 ile iyi iş çıkarır değil mi? Halihazırda konu alakaliyken sizede soriyim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı