Logitech G433 vs HyperX Stinger

bugra9999

Decapat
Arkadaşlar birkaç gündür kulaklık arıyorum. İki kulaklık arasında kaldım. HP gaming laptop kullanıyorum. Kendi ses kartını kullanacağım bilgisayarımın.

Logitech G433 300 TL sıfır ;

Stinger 2. el 200 TL;

Gönlüm Logitech diyor yarı fiyatında olduğu için ama Sosyal'de Logitech kulaklıkların pek de iç açıcı olmadığı söyleniyor. Tekrardan fikrinizi almak istedim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
300 tlye sıfır buldum. Büyük ihtimal garanti sıfırını yollamış satıyorlar. Logitech bi sınıf üstün gibime geldi bi de. Alacağım inşallah.
Aldım kulaklığı arkadaşlar konu kapanabilir.

Son düzenleme:
Hocam memnun musunuz Arctis 3 ile G433 arasında kaldım tavsiye eder misiniz, konsol için alacağım yani 7.1 işe yaramayacak rahatlığı vs nasıldır

Ben 300 tl'ye aldım sıfır kutusunda. Fiyatına bakarak çok memnun kaldım. Ses ve malzeme kalitesi olarak güzel bir kulaklık Logitech markasını ortaya koymuş. Oyun açısından soracak olursanız bence bi tık geride kalmış daha iyi bir performans beklentim vardı belki de normaldir oyun pek oynamadığımdan prof. bir yorum yapamayacağım . Diğer kulaklıkları kullanmadığım için karşılaştırma yapamayacağım.
Kenarları deri olmadığı için terletme yapabiliyor bir saat falan sonra

İkisi arasında net bir şekilde g433. Bizzat 2 yıla yakındır kullanıyorum çok memnunum. Cloud Stinger kullanan bir arkadaşım var oyun oynarken duyduğumuz seslerde ciddi fark var. Ses kasma açısından yani. Ki zaten stinger giriş seviye bir kulaklık g433 ise orta seviye bir kulaklık oyun kulaklıklarında.

İkisi arasında net bir şekilde g433. Bizzat 2 yıla yakındır kullanıyorum çok memnunum. Cloud Stinger kullanan bir arkadaşım var oyun oynarken duyduğumuz seslerde ciddi fark var. Ses kasma açısından yani. Ki zaten stinger giriş seviye bir kulaklık g433 ise orta seviye bir kulaklık oyun kulaklıklarında.
Zam geldi tam alacakken, bende Corsair Hs50 aldım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı