Logitech G435 alınır mı?

Rica ederim hocam. Hayırlı olsun şimdiden güle güle kullanın. Bir foto bekleriz sonrasında

Rica ederim hocam. Hayırlı olsun şimdiden güle güle kullanın. Bir foto bekleriz sonrasında
Bugün alabildim kulaklığı, ne korktuğum ses sorunu yaşandı ne de başka bir sorun. Mikrofon da insanların dediği kadar kötü değil gayet yeterli, mekanik bir klavye kullanmayı sevmediğimden mikrofunun klavye sesini alması gibi bir problem de yaşamıyorum çok memnun kaldım. Tüm ilginiz ve yardımınız için teşekkür ederim.

Birde son sorum daha olacak, benim bilgisayarda bluetooth desteği yok, kutudan adaptör çıkıyor mu yoksa ayrı almam mı gerekli?
Bluetooth desteğiniz yoksa bağlanmıyor diye biliyorum ama zaten lightspeed özelliğini kullanmak istiyorsanız içinden çıkan usb ile bağlama yöntemini kullanıyorsunuz kablosuz o da zaten 2.4 ghz özelliği var.

Hem gündelik hayatta telefon kullanımı hem de masaüstü pcde kullanım için uygun mudur kulaklık? @Şimşek McQueenn
Ben şahsen çok dışarıda kullanılacak bir kulaklık gözüyle bakmıyorum, bu kulaklık gaming kulaklıklar arasında ne kadar zarif dursa da normal kulaklara oranla yine kaba duruyor ama bu durum zaten her gaming kulaklığı için geçerli ama telefonunuza vesaire bluetooth yoluyla bağlayabilirsiniz kullanmak istediğinizde.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-03-12 at 15.51.05.jpeg
    97,4 KB · Görüntüleme: 59
Birde son sorum daha olacak, benim bilgisayarda bluetooth desteği yok, kutudan adaptör çıkıyor mu yoksa ayrı almam mı gerekli?
Bluetooth desteği yoksa içinden çıkan USB ile baglanacaksiniz hocam.

Hayırlı olsun hocam çok sevindim güle güle kullanın.

Bluetooth desteği yoksa içinden çıkan USB ile baglanacaksiniz hocam.

Hayırlı olsun hocam çok sevindim güle güle kullanın.
Teşekkürler hocam, birde kulaklığı takıyorum birkaç saattir ama arada blup diye ses geliyor şarjıyla alakalı bir bilgilendirme sesi midir bu bilginiz var mı?

Teşekkürler ikinize de, hayırlı olsun. @hestb

Biraz saçma bir soru olacak ama tam şarj olunca yeşil ışık full yanıyor mu?

Son düzenleme:
Teşekkürler ikinize de, hayırlı olsun. @hestb

Biraz saçma bir soru olacak ama tam şarj olunca yeşil ışık full yanıyor mu?
Tam şarj değil de belli bir oranda olduğunu gösteriyor, internette kulanım kılavuzu var oradan hangi ışığın hangi değerlere tekabül ettiğini görebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…