Logitech G435 alınır mı?

Merhaba şu anda Logitech G435 alınır mı? Fiyatı 3200 TL bandında sizce değer mi?
Mikrofonu berbat denilecek kadar kötü onun dışında alınabilir. Ben olsam Barracuda X alırdım.

Mikrofonu berbat, sürücülerinde önünde koruyucu perde yok, kabloyla bağlanmıyor eğer yanında gelen dongle kaybolursa lightspeed (düşük gecikmeyi sağlayan zımbırtı) özelliğini kullanamıyorsunuz. Artıları; çok hafif, şarjı iyi gidiyor, ses kalitesi beklendiği gibi orta seviyede, hem bluetooth hem de dongle ile bağlandığı için hemen hemen her cihazda kullanabiliyorsunuz.

Bir de Logitech G335 var arasında 200 TL oynuyor kablolu bir de harici mikrofon var.

Mikrofonu berbat, sürücülerinde önünde koruyucu perde yok, kabloyla bağlanmıyor eğer yanında gelen dongle kaybolursa lightspeed (düşük gecikmeyi sağlayan zımbırtı) özelliğini kullanamıyorsunuz. artıları; çok hafif, şarjı iyi gidiyor, ses kalitesi beklendiği gibi orta seviyede, hem Bluetooth hem de dongle ile bağlandığı için hemen hemen her cihazda kullanabiliyorsunuz.

Zaten çok fazla mikrofonu kullanmıyorum hem de Bluetooth olduğu için genellikle telefonda kullanacağım.

Bir de Logitech G335 var arasında 200 TL oynuyor kablolu bir de harici mikrofon var.

Zaten çok fazla mikrofonu kullanmıyorum hem de Bluetooth olduğu için genellikle telefonda kullanacağım.
Buraya bir göz atın, burada kullananlar kulaklık üzerinde yorum yapmış.

Buraya bir göz atın, burada kullananlar kulaklık.

Teşekkür ederim.

Hocam yanlışınız var 200 değil 1000TL fark var G435 ve G335 arasında.

Hocam tam olarak MediaMarkt'da G335 3.099 G435 3.279

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı