Logitech G435 alınır mı?

Bütçe
3000

theforevervirgin

Hectopat
Daha fazla  
Aktif kullandığım Cloud Core kulaklığım bozulduğu için yeni kulaklık arayışındayım. Bu kulaklık hafif ve kablosuz olması yönüyle çok ilgimi çekti. Sizce bu kulaklık alınır mı? Aşırı oyun oynayan biri değilim oynadığımda da genel olarak Squad tarzı oyunlar oynuyorum öneriyi ona göre yaparsanız sevinirim.

Aktif kullandığım Cloud Core kulaklığım bozulduğu için yeni kulaklık arayışındayım. Bu kulaklık hafif ve kablosuz olması yönüyle çok ilgimi çekti. Sizce bu kulaklık alınır mı? Aşırı oyun oynayan biri değilim oynadığımda da genel olarak Squad tarzı oyunlar oynuyorum öneriyi ona göre yaparsanız sevinirim.

Ses kalitesi çok iyi değil.

Hocam outlet olarak hangi firmadan aldın? Ben de bir yerde gördüm de pek güvenemedim. Geldi mi? Nasıl kulaklık?

Hocam Teknobiyotik'den aldım 2 günde geldi. Ses kalitesi olarak HyperX Cloud Core a benzediğini söyleyebilirim ancak Cloud Core biraz daha iyi gibiydi. Rahatlık olarak da mükemmel bir kulaklık aralıksız 7-8 saat takmama rağmen hiç rahatsız etmiyor.

hocam kulaklık nasıl peki sadece kutu hasarı falan mı var yoksa ikinci el tarzı mı ürün valorant cs de falan ses kasma nasıl sorun yaşıyoe musun

Hocam kulaklık nasıl peki sadece kutu hasarı falan mı var yoksa ikinci el tarzı mı ürün Valorant CS de falan ses kasma nasıl sorun yaşıyoe musun?

Kutusunda hafif bir deforme vardı ama ürün sıfır. Yani kulaklık koruyucusu çıkarılmamıştı ve kulaklıkta çizik yoktu. Su anda oyunda pek deniyememis olsam da BF1 Online ve rising storm Vietnam da bir sorunla karşılaşmadım.

Kutusunda hafif bir deforme vardı ama ürün sıfır. Yani kulaklık koruyucusu çıkarılmamıştı ve kulaklıkta çizik yoktu. Su anda oyunda pek deniyememis olsam da BF1 Online ve rising storm Vietnam da bir sorunla karşılaşmadım.
aman aman oyuncu değilim keyfine valo lol cs falan oynuyoeum kablosuz ve rahat bir kulaklık istiyorum önerir misin kanka peki ona göre teknobiyotikden ben de sipariş geçecem

Technopat Haberler

Geri
Yukarı