Logitech G435 alınır mı?

2Zeus24

Femtopat
Daha fazla  
Selam. Yakın zamanda yeni kulaklık almak istiyorum. Kulaklığı PS5, bilgisayarım ve tabletimde dahil kullanmak istiyorum. Kulaklıgı oyun ve Discord için alacağım bu yüzden ses ve mikrofon kalitesi önemli fakat bazıları G435 kulaklıgının mikrofonu kötü diyor. Sizce G435 alınır mı? Gerçekten mikrofon kötüyse O fiyat bandında başka bir Wireless kulaklık öneriri misiniz?

Çok daha iyisi var ondan.

V9 Pro varken S9 pro mantiksiz duruyor hocam. Kagit ustunde V9 Pro daha iyi. V9 Pro neodimyum surucu kullanirken S9 dinamik surucu kullaniyor. Ayriyeten V9 batarya olarak cok daha iyi.

G435 ayeiyeten alinmaz kronik bir kulaklik ve fiyatini haketmiyor.

Logitech G335 kullanan birisi olarak ve Logitech Fanı da olmayarak... -herektiği zaman Wraith tercih eden biriyim- şunu söylemeliyim ki pad'ler tamamen kumaş olunca tam yaz aylarında alınacak ürün. Onun haricinde Fortnite, CS, Valorant (120+ level) bu oyunlarda 400'er saati olan birisi olarak söylüyorum ince sesleri de gayet güzel duyuyordum. Ama rekabetçi oyun hiç oynamıyorsan diğer modellere göz atman daha iyi olabilir. Mikrofon konusunda pek fazla model denemediğim için bir şey diyemeyeceğim.

NOT: Kronik sorun olarak sağ/sol sesler arada gidiyor onda da ses çarkıyla oynayarak çözüyordum 1-2 saniyede.

Selam. Yakın zamanda yeni kulaklık almak istiyorum. Kulaklığı PS5, bilgisayarım ve tabletimde dahil kullanmak istiyorum. Kulaklıgı oyun ve Discord için alacağım bu yüzden ses ve mikrofon kalitesi önemli fakat bazıları G435 kulaklıgının mikrofonu kötü diyor. Sizce G435 alınır mı? Gerçekten mikrofon kötüyse o fiyat bandında başka bir Wireless kulaklık öneriri misiniz?

Alınmaz fiyatını asla hak etmiyor.

Çok daha iyisi var ondan.

Alınmaz.
MCHOSE V9 Pro öneririm.

V9 Pro varken S9 Pro mantiksiz duruyor hocam. Kagit ustunde V9 Pro daha iyi. V9 Pro neodimyum sürücü kullanirken S9 dinamik sürücü kullaniyor. Ayrıyeten V9 batarya olarak cok daha iyi.

G435 ayeiyeten alinmaz kronik bir kulaklık ve fiyatini hak etmiyor.

Bunları alana kadar machenike GX30 Pro almak daha mantıklı değil mi? Üç kulaklıkda sanal 7.1, özellikleri aynı fakat GX30 Pro'da çift sürücü bulunuyor toplam 63mm olacak şekilde ve daha ucuz, tek eksisi V9 Pro pil ömrü daha uzun.

Selam. Yakın zamanda yeni kulaklık almak istiyorum. Kulaklığı PS5, bilgisayarım ve tabletimde dahil kullanmak istiyorum. Kulaklıgı oyun ve Discord için alacağım bu yüzden ses ve mikrofon kalitesi önemli fakat bazıları G435 kulaklıgının mikrofonu kötü diyor. Sizce G435 alınır mı? Gerçekten mikrofon kötüyse O fiyat bandında başka bir Wireless kulaklık öneriri misiniz?

Alınmaz vasat bir kulaklık.

Mchose v9 Pro alın hocam. Pek değmez 3000 liraya g435.

Bunları alana kadar machenike GX30 Pro almak daha mantıklı değil mi? Üç kulaklıkda sanal 7.1, özellikleri aynı fakat GX30 Pro'da çift sürücü bulunuyor toplam 63mm olacak şekilde ve daha ucuz, tek eksisi V9 Pro pil ömrü daha uzun.

Kullanıyorum. İyi bir kulaklık ses kasma desen dibine kadar duyuyorsun fakat olurda kafanıza uymaz falan iade etmek için İstanbul'da oturuyorsanız 500 TL'yi gözden çıkarmanız lazım. Ben ilk başta rahat edemedim fakat alıştım. Hatta ileride kulaklık bozulur garantiye gönderme durumu çıkarsa oradan da kargo parası istemezler umarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı