zinedinzidan
Decapat
Yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum hafif olması çok güzel ses kalitesi ortalama ama mikrofon yok olarak düşünün sesli sohbet edecekseniz almayın beddua yersiniz
Mesela?
Bakıldığında JBL içinde baya olumsuz yorum mevcut hocam. ATK modeli hakkında bilgim yok fakat umarım VXE V1 kadar vasat değildir.![]()
ATK Mercury I eSports Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bakıldığında JBL içinde bayağı olumsuz yorum mevcut hocam. ATK modeli hakkında bilgim yok fakat umarım VXE V1 kadar vasat değildir.
Beyaz olan modeli indirimde, son 1 yılın en düşük fiyatı. LOGITECH G G435 LİGHTSPEED KABLOSUZ OYUNCU KULAKLIĞI- BEYAZ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Beyaz olan modeli indirimde, son 1 yılın en düşük fiyatı. LOGITECH G G435 LİGHTSPEED KABLOSUZ OYUNCU KULAKLIĞI- BEYAZ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Barracuda mı, bu mu? Kablosuz şartım yok. Mikrofon da istemiyorum. Ses önemli.
kablosuz olanı pahalı ama bu kulaklığı tercih edenler zaten wireless diye alıyordur büyük ihtimal fp olarakAlternatif HyperX Cloud 3 alınabılır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.