Diğer Logitech G435 Lightspeed 2.588 TL!

Yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum hafif olması çok güzel ses kalitesi ortalama ama mikrofon yok olarak düşünün sesli sohbet edecekseniz almayın beddua yersiniz

Bakıldığında JBL içinde baya olumsuz yorum mevcut hocam. ATK modeli hakkında bilgim yok fakat umarım VXE V1 kadar vasat değildir.

Bakıldığında JBL içinde bayağı olumsuz yorum mevcut hocam. ATK modeli hakkında bilgim yok fakat umarım VXE V1 kadar vasat değildir.

JBL'in tek sıkıntısı malzeme kalitesi biraz kötü. Ama o bütçede zaten 10/10luk bir ürün yok.
ATK Mercury ise JBL ile aynı düzeyde lakin biraz daha iyi malzeme kalitesi var. Onun dışında birebirler.

Yaklasık 1.5 ay once 3200 TL'ye almıstım sıyah modelını memnunum oyunlarda da gayet ses kasılıyor 7/24 Valorant CS Rust oynayan birisiyim :D 2500'e bence guzel. Yalnız mıkrofon kalıtesı berbat 2010 yıllarındakı ınternet kafe mıkrofonu gıbı cıkıyor. Bende harici mikrofon oldugu ıcın sıkıntı olmadı. Hafıflıgı cok guzel 10 saat kafanızda dursada kafanız ağrımıyor şarjıda gunluk 5 saat falan kullanırsanız 2.5 3 gun gıdıyor fakat bir sıkıntısı var sadece benım kulaklıgımdamı var bılmıyorum ama arada bır kulaklık kendını aç kapa yapıyor oyun oynarken sıkıntı oluyor ayda 1 2 kere falan oluyor ama yine de söyleyeyim dedim. Bence bu fiyata alınabilir öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı