Logitech G435 Lightspeed alınır mı?

Hocam demek ki yanlış bir kulaklık düşünmüş. Rampage düşünüyorum diyene al mı diyorsunuz, doğrusunu mu gösteriyorsunuz. Çok saçma bir mantık. Cloud 3 asla alınmaz oyun dışında. Hocam seni Mouse'tan biliyorum sen malzeme kalitesi bir insansın, o yüzden malzemeyi tartışmayalım. Kişiden kişiye değişir, kulağıma takıyorum bitince masaya koyuyorum PC başında nasıl kırabilirim?

Rampage’in ne olduğu belli, yapılamayacak bir benzetme bu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yorumlar bu şekilde, @ardacanci Cloud II Core’u müzik için kullanıyordu ve gayet memnundu.

JBL müzikte iyi bir onura sahip olabilir hoparlör gibi ancak JBL’in özellikle oyuncu kulaklığını önerme sebebiniz nedir o halde?

Rampage'in ne olduğu belli, yapılamayacak bir benzetme bu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yorumlar bu şekilde, @ardacanci Cloud II Core'u müzik için kullanıyordu ve gayet memnundu.

JBL müzikte iyi bir onura sahip olabilir hoparlör gibi ancak JBL'in özellikle oyuncu kulaklığını önerme sebebiniz nedir o halde?

Cloud 3'ün müzikte ne olduğu belli değil mi? Arkadaşa zaten BT bir kulaklık önerdim, illa Wireless alacaksa da quantum 350 önerdim. Önermemin sebebi ise müzik anlamında Cloud 3'ten de Logitech'den de daha iyi. Bütçesinde de en iyisi. Cloud 3'ü müzik için önerme sebebin nedir?

Cloud 3'ün müzikte ne olduğu belli değil mi? Arkadaşa zaten BT bir kulaklık önerdim, illa Wireless alacaksa da quantum 350 önerdim. Önermemin sebebi ise müzik anlamında Cloud 3'ten de Logitech'den de daha iyi. Bütçesinde de en iyisi. Cloud 3'ü müzik için önerme sebebin nedir?

Leş gibi bir dayanıklılığı olması olabilir mi? Zaten konu sahibi en baştan onda olduğunu ve hiç memnun olmadığını söylemiş, daha neyi tartışıyorsun? Cloud 2 Core istediyse vardır bir bildiği, oyun da vardır o işin içinde.

Madem kablosuz bir müzik kulaklığı arıyor sadece, neden oyuncu kulaklığı önerdin? Kablosuz müzik için kafa üstü kulaklıklar var.

Leş gibi bir dayanıklılığı olması olabilir mi? Zaten konu sahibi en baştan onda olduğunu ve hiç memnun olmadığını söylemiş, daha neyi tartışıyorsun? Cloud 2 Core istediyse vardır bir bildiği, oyun da vardır o işin içinde.

Madem kablosuz bir müzik kulaklığı arıyor sadece, neden oyuncu kulaklığı önerdin? Kablosuz müzik için kafa üstü kulaklıklar var.

Müzik kulaklığı isteyip istemediğini bilmediğim için olabilir mi? Zaten sordum BT kullanırsan düşünmeden BT al dedim. Arkadaş istemeyince quantumu zaten önermedim de tartışmadım da. Burada olay senin Cloud 3 önermen, mad isteyene de bir bildiği var diyelim Attack Shark'a da diyelim Rampage'ye de diyelim. Forumda hiçbir yanlışı düzeltmeden öneri yapmaya devam. Keep going on. Müzik dinleyen birine Cloud 3 önerip savunma da tartışma da ricamdır.

Müzik kulaklığı isteyip istemediğini bilmediğim için olabilir mi? Zaten sordum BT kullanırsan düşünmeden BT al dedim. Arkadaş istemeyince quantumu zaten önermedim de tartışmadım da. Burada olay senin Cloud 3 önermen, mad isteyene de bir bildiği var diyelim Attack Shark'a da diyelim Rampage'ye de diyelim. Forumda hiçbir yanlışı düzeltmeden öneri yapmaya devam. Keep going on.

Rampage isteyince bir sorun var evet. Cloud 2 Core, Rampage gibi Çin menşeili dandirik ürünlere marka basan bir markanın ürünü değil. Ayrıca forumdaki bir üyenin bu kulaklığı müzik için kullandığından bahsettim ve kendi konusunda oldukça memnun olduğunu söylemişti:

Daha diretecek misin? Bana müzik için Cloud III alınmayacağını söylemişsin oyuncu kulaklığı olduğundan dolayı ama bir mesaj önceki mesajında JBL’in oyuncu kulaklığı var 😂
Kendi yaptığın yanlışları göz ardı edip başkalarına laf etme lütfen, kimin ne yaptığı belli.

Rampage isteyince bir sorun var evet. Cloud 2 Core, Rampage gibi Çin menşeli dandik ürünlere marka basan bir markanın ürünü değil. Ayrıca forumdaki bir üyenin bu kulaklığı müzik için kullandığından bahsettim ve kendi konusunda oldukça memnun olduğunu söylemişti:

Daha diretecek misin? Bana müzik için Cloud III alınmayacağını söylemişsin oyuncu kulaklığı olduğundan dolayı ama bir mesaj önceki mesajında JBL'in oyuncu kulaklığı var 😂
Kendi yaptığın yanlışları göz ardı edip başkalarına laf etme lütfen, kimin ne yaptığı belli.

Forumda bir üye memnunmuş, çok iyi bir kulaklık bu 😃 Cloud 3 sadece oyun odaklı bir kulaklık, önerdiğim JBL genel kullanıma uygun bir kulaklık. Sadece oyun odaklı bir kulaklık değil Cloud 3 gibi.

Rampage isteyince bir sorun var evet. Cloud 2 Core, Rampage gibi Çin menşeli dandik ürünlere marka basan bir markanın ürünü değil. Ayrıca forumdaki bir üyenin bu kulaklığı müzik için kullandığından bahsettim ve kendi konusunda oldukça memnun olduğunu söylemişti:

Daha diretecek misin? Bana müzik için Cloud III alınmayacağını söylemişsin oyuncu kulaklığı olduğundan dolayı ama bir mesaj önceki mesajında JBL'in oyuncu kulaklığı var 😂

Gerçekten seni seviyorum, tartışmak istemem de gerek de yok. JBL Cloud 3 gibi oyun odaklı bir kulaklık olsa zaten önermezdim, bilmeden ikisini aynı kefeye koyman yakışmadı.

Forumda bir üye memnunmuş, çok iyi bir kulaklık bu 😃 Cloud 3 sadece oyun odaklı bir kulaklık, önerdiğim JBL genel kullanıma uygun bir kulaklık. Sadece oyun odaklı bir kulaklık değil Cloud 3 gibi.

Senin attığın Quantum’u kimse istemiyor, yoluna devam edebilirsin.
Konu sahibi konuda önerilenler arasında seçim yapabilir, umarım memnun kalır.

Senin attığın Quantum'u kimse istemiyor, yoluna devam edebilirsin.
Konu sahibi konuda önerilenler arasında seçim yapabilir, umarım memnun kalır.

Hocam neden öyle konuşuyorsun ki, kullananlar memnun. Olmayan da olabilir. Bu çok doğal bir şey, ben iyilik birlik olmaktan yanayım. İstemeyen istemeyebilir, gayet normal bir şey bu. Zaten önermedim de, senle tartıştık sadece farkındaysan. Ve çok çoğul konuşuyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı