Logitech G435 vs HyperX Cloud Core 2 Wireless

Natch00

Decapat
Daha fazla  
Merhaba kablosuz kulaklığa geçmeyi düşünüyorum. Başlıkta da belirttiğim gibi aklımda iki adet model var. G435'i alırsam harici bir mikrofon da alacağım, HyperX Core 2'yi alırsam kendi mikrofonunu kullanmayı düşünüyorum. Ekstra olarak kullananlar Cloud 3 ile Core 2 arasında nasıl farklar var bu konuda da beni bilgilendirebilirse sevinirim. Sizce hangisini tercih etmeliyim, sizlerin başka bir tavsiyesi var mıdır? Bütçem 3000 TL civarı.

Merhaba kablosuz kulaklığa geçmeyi düşünüyorum. Başlıkta da belirttiğim gibi aklımda iki adet model var. G435'i alırsam harici bir mikrofon da alacağım, HyperX Core 2'yi alırsam kendi mikrofonunu kullanmayı düşünüyorum. Ekstra olarak kullananlar Cloud 3 ile Core 2 arasında nasıl farklar var bu konuda da beni bilgilendirebilirse sevinirim. Sizce hangisini tercih etmeliyim, sizlerin başka bir tavsiyesi var mıdır? Bütçem 3000 TL civarı.

Hocam bence Cloud 2 G435 parasını hak etmiyor.

Hocam o zaman pek bir yorum yapamam ama PcKolik'te Corsair HS55 Wireless en son 2800dü ona bakabilirsiniz aktif olarak kullanıyorum bende oradan aldım.

PcKolik'te şu an indirimde normalde 4.5k civarı.

Sağ olun hocam, HS55 ile HS65 arasındaki fark nedir? 600 TL civarı fiyat farkı var. Mikrofon kalitesinden memnun musunuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı