Logitech G435 vs HyperX Cloud Core 2 Wireless

Teşekkür ederim hocam, İyzico ile ödeme yaparken uygulamadaki sanal karta para yükleyip onun ile satın almak yeterli değil mi?

Yok öyle değil, iyzico ile öde seçeneğini seçiceksin, iyzico sayfası açılacak ödeme yaparken. Kendi kartını gireceksin. 500 TL İyzico hesabına iade yansıyacak. İyzico'dan hesabını doğrulatmadan sanal kart oluşturup sadece Online harcamalar için kullanabilirsin o 500 TL'yi.

Teşekkür ederim hocam, İyzico ile ödeme yaparken uygulamadaki sanal karta para yükleyip onun ile satın almak yeterli değil mi?
valla ben 2400e machenike gx30 pro aldım kulaklarımı rahatsız etti bende hs55 alcam galiba iyzico ile.

Yok öyle değil, İyzico ile öde seçeneğini seçiceksin, İyzico sayfası açılacak ödeme yaparken. Kendi kartını gireceksin. 500 TL İyzico hesabına iade yansıyacak. İyzico'dan hesabını doğrulatmadan sanal kart oluşturup sadece Online harcamalar için kullanabilirsin o 500 TL'yi.

Vallahi ben 2400e machenike GX30 Pro aldım kulaklarımı rahatsız etti bende HS55 alacağım galiba İyzico ile.

Hocam sağ olun sadece kendi kartın derken İyzico kartımı mı yoksa başka bir banka kartımı mı gireceğim orayı anlamadım. Bir de iade hakkında bir şey göremedim sitede ve uygulamada.

Burada elektronik bölümünde var.

Bende bu hesap bir süredir açık hiç alışveriş yapmamıştım fakat bu kampanyayı göremiyorum sanırım yok bende. Artık tanıdıklardan hesap açıp bakacağım :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı