Elektronik Logitech G502 Hero 749 TL!

Razer Synapse gayet iyi bir yazılım. G HUB da iyi bir yazılım. İkisini de aktif olarak kullanıyorum. Kulaklığım Logitech G PRO Gen2, mouseum da Razer DeathAdder Chroma 2014.
Şöyle söyleyeyim, razer yazılımı anlaşılmaz ve karmaşık olduğu için logitech almadığıma pişmanım ben.

O farelerde kronik denge sorunu yok mu hocam?
Bu bir sorun değil, fare böyle üretildi zaten. G502 Hero'nun ağırlık merkezi merkezden, Basilisk V2'nin ağırlık merkezi önden.

Şöyle söyleyeyim, Razer yazılımı anlaşılmaz ve karmaşık olduğu için Logitech almadığıma pişmanım ben.
Hocam, alışınca rahat geliyor ama şunu da belirtmek isterim. Mouse için yazılımı taş çatlasın 1 kere kullanırsın. Şahsen DeathAdder Chroma 2014'ümü aldığımdan beri sadece 2-3 kere açmışımdır. DPI profili ve RGB ayarı yaptım sadece.

Basilisk v2 kullanıyorum. Synapse uygulaması çok kötü. Yıllar önce logitech g300 kullanırken uygulamasıyla dans ederdim (makro vs.) Razer'in uygulaması ise hiç anlaşılır değil.
Synapse kötü mü? Bildiğimiz Razer Synapse mı? Bence kullanışlı bir yazılım, kullanımı zor değil.

Tuğla gibi ağır birinin kafasına atsan hastanelik olur, şekli de aşırı hantal aşırı kaba, fare eski, sensörü de fiyatına göre geride.

Razer viper mini bu mousedan bin kat daha iyidir. Bu mouse kullanılcak bir mouse değil. 121g mouse mu olur, içinden bir de 18g ekstra ağırlık çıkıyor 139g cidden tuğla.
Unutmadan kablosu ve skatezleri de berbat.

Hantal derken ağır olması mı?

İyice abarttınız hocam. 122 gram ağırlığı var genel mouselar böyle değil mi? Tuğla denecek kadar ağır değil.
Evet ağır, hatta tuğla. Yeni çıkan mouselar 60g, kablosuz finalmouselar 48g.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…