Elektronik Logitech G502 Hero 749 TL!

Hocam o fare gerçekten düşündüğünüz gibi bir fare değil. Ağır olması bir yana, fiyatını hak edecek bir tarafı yok. Yani biraz daha ucuza çok daha iyileri var.
Hocam rica etsem açtığım son konuya gelir misiniz?

Eminim öyledir, yani şöyle bir kaç video filan izlesem daha anlaşılır gelecektir ama işte logitech yazılımında hiç araştırmadan bile kurcalayarak makro ayarlayabiliyordum. Kıyasladığım yazılımları sadece yoksa mousedan çok memnunum.

Gelmiş geçmiş en iyi mouse. 6-7 yıldır kullanıyorum Proteus Spectrum varyantını.
Kablosuzu indirime girse hemen alırdım.

Hero sensöre dandik diyorlar Razer hiçbir zaman iyi bir mouse yapamayacak ama klavyeleri iyi Logitech ile Razer kıyaslamak saçma Razer aldığıma pişman oldum şimdi sadece figür olarak masamda duruyor G903 ve G PRO X superlight akanzeee!

Hocam bu dediğiniz şeyler çok kafamı karıştırıyor.

Hocam size o gün açtığınız konuda da söyledim G502 Hero ağır bir mouse. Bende var sağlam ve sorunsuz çalışıyor ama ağır. Kablosuza geçtiğim için kullanmıyorum yedekte duruyor. Logitech G X Pro superlight modeline geçtim, eskiden sanki tır direksiyonu çeviriyormuşum dedim. İtopya'da indirim de vardı o gün 1600 TL idi yanlış hatırlamıyorsam indirim bitmiş şimdi. O gün forumda benden başka insanlar da size bu mouse önermişti dinleyip dinlememek size kalmış ancak bana göre büyük bir fırsatı teptiniz. Şu an 1747 TL fiyat etkietiyle en uygun Vatan'da gördüm ben Amazona baktım stok kalmamış. Estetikten daha çok performans önceliğiniz olmalı bence ama siz bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…