Logitech G502 kablo arızası

Emirhan Bulun

Kilopat
Daha fazla  
Logitech G502 mouse geçtiğimiz aylarda kablo temassızlığı yüzünden takılmaya bağlantısı kopmaya başlıyordu. Daha sonra tamamen bağlantısı koptu tamir için servisin vericeği fiyatların, dolar kuru yüzünden çok yüksek olucağından korkuyorum. Sadece kablosunu bulabiliceğim güvenilir mağaza veya websitesi var mı veya düzgün bir tamirci?

Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech G502 mouse geçtiğimiz aylarda kablo temassızlığı yüzünden takılmaya bağlantısı kopmaya başlıyordu. Daha sonra tamamen bağlantısı koptu tamir için servisin vericeği fiyatların, dolar kuru yüzünden çok yüksek olucağından korkuyorum. Sadece kablosunu bulabiliceğim güvenilir mağaza veya websitesi var mı veya düzgün bir tamirci?
Ben G231 kulaklığımı kendi servislerine verdim sebebi ise gün içinde bir anda sağ tarafından ses gelmemeye başlamasıydı, 20 gün sonra bana sıfır ürün verdiler bu konuda bence Logitech´e güvenin.

Garantisi varsa asla sorun cikarmaz Logitech. Ayrica ben de ayni fareyi kullaniyorum bundan sonra baska bir fare kullanabilecegimi zannetmiyorum öylesine güzel anlasiyoruz kendisiyle, G502 candir :)
Garantisi yok bu yüzden korkuyorum ve içerisine kaçan minik vida yüzünden farenin içini açıp çıkartmışlığım var. (G502 canımın içidir)

Garantisi yok bu yüzden korkuyorum ve içerisine kaçan minik vida yüzünden farenin içini açıp çıkartmışlığım var. (G502 canımın içidir)

O zaman size söyle söyliyeyim farelerde kablo degisimi cok zordur ve ince iscilik ister, yenisine bakmayi deneyin bende su an hali hazirda 3 tane G502 var.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı