Ağırlığın sorun olcagini düşünmüyorum açıkçası şuan elimdeki maus da agir mi hafif mi hiç takilmadim/dikkat etmedim.Rival 650 kütük gibi ağır ve büyük bir mouse. Özellikle FPS oyunlarında ağırlığı yüzünden sıkıntı çekebilirsin. Ayrıca sorun yaşama olasılığın da var. Eğer G502 Lightspeed'in fiyatına kadar çıkabileceksen gözüm kapalı bunu al:
Razer Basilisk Ultimate RZ01-03170100-R3G1 Kablolu/Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Basilisk Ultimate RZ01-03170100-R3G1 Kablolu/Kablosuz Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Basilisk Ultimate RZ01-03170100-R3G1 Kablolu/Kablosuz Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 4.219,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçe arttıramayacaksan ve yine kablosuz, benzer bir mouse istiyorsan Basilisk X olabilir. O da bir oyuncu mouse'una göre ağır sayılır ama Rival 650 kadar değil kesinlikle.
Deneme şansim nasil olacak ki? Artik fazla standda pahali mous tutuyorlar.Bence deneme şansınız varsa elinizde nasıl durduğuna bakıp öyle karar verin. Bu arada benim elimde kapalı kutu 304 var eğer ilgilenirseniz.
Maus guzel gibi duruyor ama orta tuş sorunu var sanirim şikayet etmişler hep. Logitech g502 lightspeed onermez misiniz?Rival 650 kütük gibi ağır ve büyük bir mouse. Özellikle FPS oyunlarında ağırlığı yüzünden sıkıntı çekebilirsin. Ayrıca sorun yaşama olasılığın da var. Eğer G502 Lightspeed'in fiyatına kadar çıkabileceksen gözüm kapalı bunu al:
Razer Basilisk Ultimate RZ01-03170100-R3G1 Kablolu/Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Basilisk Ultimate RZ01-03170100-R3G1 Kablolu/Kablosuz Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Basilisk Ultimate RZ01-03170100-R3G1 Kablolu/Kablosuz Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 4.219,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçe arttıramayacaksan ve yine kablosuz, benzer bir mouse istiyorsan Basilisk X olabilir. O da bir oyuncu mouse'una göre ağır sayılır ama Rival 650 kadar değil kesinlikle.
G502 Lightspeed fazla tuzlu. Onun yerine Ultimate almak daha mantıklı hocam. Şu incelemeye bir bakın neden önerdiğimi anlarsınız:Maus guzel gibi duruyor ama orta tuş sorunu var sanirim şikayet etmişler hep. Logitech g502 lightspeed onermez misiniz?
Şuradan alinca attığınız mausla ayni fiyata geliyor.G502 Lightspeed fazla tuzlu. Onun yerine Ultimate almak daha mantıklı hocam. Şu incelemeye bir bakın neden önerdiğimi anlarsınız:
Açıkçası 3 tane ekipman uygulamasi arka planda çalişmasini istemiyorum. Hem steelseries hem Logitech hem de razer. Bilgisayari gereksiz yormaz mi?Alınabilir aslında o fiyata. Orayı görmemiştim. Size bağlı da Ultimate'in ekstaradan çok sağlam özellikleri var. Bütçe yetiyorsa onu almak daha mantıklı. G502 Lightspeed de iyi bir mouse.
Hepsini açık tutmak zorunda değilsiniz. Ayarları uyguladıktan sonra kaparsınız. 2 tanesi açık kalsın diyelim; neredeyse hiç etkilemez.Açıkçası 3 tane ekipman uygulamasi arka planda çalişmasini istemiyorum. Hem steelseries hem Logitech hem de razer. Bilgisayari gereksiz yormaz mi?