Ürünü 216 TL'ye TeknoBiyotik'ten satın aldım fakat sıfır kutusundan çıkardığım ürünün scroll tuşu bozuk çıktı bende değişim için geri kargoladım inşallah bir sorun olmadan gelince incelemeyi dahada detaylandırmayı düşünüyorum firmayı Technopat'la iş yaptığı için tercih ettim sanıyorum ki bir sorun çıkmaz kullanıcı hatası vs demek gibi. Ürünün rakipleri Deathadder,Rival 300 bunlarda gayet iyi mouseler fakat ben Logitech set tamamlamak istediğimden tercih ettim yoksa Deathadder alırdım nedense daha hoşuma gidiyor duruşu vs.
+ Olarak Gördüğüm Yönleri
-200-12000 DPİ değeri.
-Oldukça iyi ergonomisi (bazıları çok tuş var rahat değildir falan desede öyle değil).
-Yazılım Türkçe kullanımı basit.
-11 adet programlanabilir tuş.
-Scroll tuşunun 2 şekilde kullanımı. Hızlı dönen ve zor dönen olarak ayarlanabilsede ben tecrübe edemedim zaten elimde 2-3 saat durdu mouse. Aynı zamanda scroll tuşu sağa ve sola da yatabiliyor.
-Ayarlanabilir ağırlıklar.
-Örgü kablo.
- Olarak Gördüğüm Yönleri:
-Sıfır jelatinli ürünün kutudan bozuk çıkmasını Logitech'ten beklemezdim.
-Mouse sol el kullanıcılar için hiç uygun değil.
-Dpi geçiş butonuna elim çok ufak olmasa da uzanmakta zorluk çekiyorum daha iyi yerleştirilebilirdi.
-Rakipleride çok dişli kafama yatanı aldım diyebilirim.
Ürünü Logitech G240 ile kullandım mousepad'i NepalBilişim'den satın aldım kutusu açık ve ezik geldi. 60 TL'ye L boy mousepad alınabiliyor bu onlara nazaran daha ufak kaçıyor. Çok ince 30 liraya SS Qck alınabilir yerine fakat ben olmuşken hepsi Logitech olsun diye aldım.
Diğer incelemelerime buradan ulaşabilirsiniz:
Logitech G502 Proteus Spectrum İnceleme
Logitech G633 Artemis Spectrum İnceleme
Logitech G710+ İnceleme
+ Olarak Gördüğüm Yönleri
-200-12000 DPİ değeri.
-Oldukça iyi ergonomisi (bazıları çok tuş var rahat değildir falan desede öyle değil).
-Yazılım Türkçe kullanımı basit.
-11 adet programlanabilir tuş.
-Scroll tuşunun 2 şekilde kullanımı. Hızlı dönen ve zor dönen olarak ayarlanabilsede ben tecrübe edemedim zaten elimde 2-3 saat durdu mouse. Aynı zamanda scroll tuşu sağa ve sola da yatabiliyor.
-Ayarlanabilir ağırlıklar.
-Örgü kablo.
- Olarak Gördüğüm Yönleri:
-Sıfır jelatinli ürünün kutudan bozuk çıkmasını Logitech'ten beklemezdim.
-Mouse sol el kullanıcılar için hiç uygun değil.
-Dpi geçiş butonuna elim çok ufak olmasa da uzanmakta zorluk çekiyorum daha iyi yerleştirilebilirdi.
-Rakipleride çok dişli kafama yatanı aldım diyebilirim.
Ürünü Logitech G240 ile kullandım mousepad'i NepalBilişim'den satın aldım kutusu açık ve ezik geldi. 60 TL'ye L boy mousepad alınabiliyor bu onlara nazaran daha ufak kaçıyor. Çok ince 30 liraya SS Qck alınabilir yerine fakat ben olmuşken hepsi Logitech olsun diye aldım.
Diğer incelemelerime buradan ulaşabilirsiniz:
Logitech G502 Proteus Spectrum İnceleme
Logitech G633 Artemis Spectrum İnceleme
Logitech G710+ İnceleme
Son düzenleyen: Moderatör: