Satılık Logitech G502 ve G440 Mousepad

• Konuyu başlatan n3ar
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 3.851
Amazon amerika içi garantili ürün satıyor. Garantisi Türkiye'de geçerli değil.

Bunu buraya bir 800 kere daha yazdığımı farzedip okumaya devam edersin.
Sen de sanırıp anti fan-boy'larımdan birisisin ki bu kadar uğraşıyosun :)
Neyse sen forumda kal da yeni gelen arkadaşlara tekrar tekrar yazarsın az önce yazdıklarını uyarırsın onları. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam alabilirim anlaşırsak.(Ciddiyim)

Anlaşırız hocam konu ne :D

Arkadaşlar neden baltalıyorsunuz anlamadım. Gayet uygun fiyat. Amazon'un kargosuyla gümgüğüyle uğraşmak istemeyen için güzel bir teklif. Hayırlı işler:)

Teşekkürler hocam anlayan var anlamayan var dediğiniz gibi :)

Su troll yazdiklariyla kan sekerimi yukseltti. Orda "refurbished" yaziyor. Anlamini bilmiyorsun milleti karaliyorsun.

Hocam mouse ve mouse pad için ;

170 TL para + Logitech G300S mouse (detaylarını ilk sayfada vermiştim) + Logitech mouse pad (klavye + mouse + mouse pad ile birlikte gelen sette ki mouse pad) + Creative 2+1 A300 ses sistemi veriyorum. Düşünür müsünüz ?

Hocam mouse ve mouse pad için ;

170 TL para + Logitech G300S mouse (detaylarını ilk sayfada vermiştim) + Logitech mouse pad (klavye + mouse + mouse pad ile birlikte gelen sette ki mouse pad) + Creative 2+1 A300 ses sistemi veriyorum. Düşünür müsünüz ?
Sadece nakit istiyorum teşekkürler

up

++++

n3ar hocam sizi sürekli yazarak sıkmak istemem fakat 170 TL kadar yüksek bir nakit verdim, diğer verdiklerim de çok rahat 240 TL edecek ürünler. En azından düşünmenizi tavsiye ederim. Gördüğüm kadarı ile alıcısı pek yok. Bende istekliyim almak için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı